Kirjoittaja


Tätä tarinaa kertoo vuonna 1990 syntynyt vantaalainen nuori nainen. Olen vuoden 2010 ylioppilas. Tällä hetkellä opiskelen Helsingin yliopistossa. Pääaineeni on historia ja sivuaineena olen lukenut pääasiassa kulttuurihistoriaa, mutta myös kirjallisuustiedettä ja kulttuurintutkimusta. Olen toisin sanoen lukenut vähän sitä ja tätä osaamatta aivan päättää omaa erikoistumistani.

Koirista olen ollut kiinnostunut koko pienen ikäni. Itse asiassa oma koira on ollut haaveeni kuusivuotiaasta lähtien. Monta vuotta sainkin odottaa tämän haaveen toteutumista. Kun viimeinkin vuonna 2010 äitini osti Prinssin, vei koiraharrastus nopeasti minut mukanaan, enkä ole juuri taakseni sen jälkeen katsonut. Olen vasta aloittelija koirapiireissä, mutta into oppia uutta ja kokeilla kaikkea, on todella suuri.

Koiranomistamisessa parasta on mielestäni koiran kouluttaminen. Pyrin itse aina kouluttamaan koiraa positiivisten vahvisteiden kautta ja yritän viimeiseen asti välttää fyysisten rankaisujen käyttöä. Kiinnostukseni eläinten kouluttamiseen sai minut syksyllä 2013 aloittamaan opintoni Suomen eläinkoulutuskeskuksella. Keväällä 2014 suoritinkin kouluttajakoulutuksen perusopinnot ja saman tien jatkoin kouluttajakoulutuksen syventävien opintojen pariin.

Mitähän vielä? Minä pidän tuoksukynttilöistä, koristetyynyistä, viinirypäleistä, fantasiakirjoista, pehmoleluista ja irtokarkeista. Olen kaikinpuolin koti-ihminen, enkä juurikaan tahdo viettää iltojani ulkona kaupungilla, vaan jään paljon mieluummin kotiin kirjan ja koiran kanssa. Minä en viihdy missään niin hyvin kuin omassa kodissani pehmeiden vilttien alla koira lämmittämässä varpaitani. 

Yhteydenotot:

jenny.yliollitervo [at] gmail.com

4 kommenttia:

 1. "Minä pidän tuoksukynttilöistä, koristetyynyistä, viinirypäleistä, pehmoleluista ja irtokarkeista. Olen kaikinpuolin koti-ihminen, enkä juurikaan tahdo viettää iltojani ulkona kaupungilla, vaan jään paljon mieluummin kotiin kirjan ja koiran kanssa. Minä en viihdy missään niin hyvin kuin omassa kodissani lämpimien vilttien alla koira lämmittämässä varpaitani." - aivan kuin olisin itse tämän kirjoittanut, meillä on näemmä siis yhteistä :) Lukijaksi liityin, kirjoitat kivasti ja ulkoasu ei satu silmiin. Lisäksi Kiira on huippu (terveisin omasta belgialaisesta haaveilija) mutta ei sovi unohtaa kiharakansalaisiakaan!

  VastaaPoista
 2. Kuulostat jollakin tapaa samanlaiselta kuin minä. Pidän kynttilöistä, koristetyynyistä, viinirypäleistä, pehmoleluista ja irtokarkeista! Olen aika aloittelija koirapiireissä vaikkakin koko ikäni ollut tekemisissä ja omistan tälläkin hetkellä yhden. Tykkään kuvailla, mutta ainoastaan eläimiä ja pyrin myös kouluttamaan koiria positiivisen vahvisteen kautta ja olen lähdössä eläintenkouluttajalinjalle! :) Eroakin löytyy.. en oo lukutoukka, en sitten yhtään enkä ole koskaan ollut kiinnostunut historiasta :D

  Mutta kuitenkin, kivan näkönen blogi sulla ja liityinkin lukijaks, koska olen etsimässä itselleni belgiä harrastuskäyttöön niin pääsen täältäkin vähän katselemaan minkälaista on elää belgin kanssa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Belgianpaimenkoira on todella kiva rotu ja parhaimmillaan juuri harrastuskäytössä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.