Kiira


HARD CANDY'S BLUE HEAVEN
Kiira, Kiki, Kiiruli, Kiiruska, Kaarina, Kirppu

belgianpaimenkoira tervueren
harmaa steriloitu narttu
5.7.2011

A/A 0/0
Polvet ja olat epävirallisesti ok
Ranteissa nivelrikkoepäily
Silmissä kortikaalinen katarakta

tokosta ALO2
rally-tokosta RTK2 ja VOIHYV
noseworkin 1. luokan hajutesti hyväksytty Suomessa ja Ruotsissa
näyttelyistä SERT ja CACIB
Tallinnan Voittaja 2016
mätsäreistä PUN1, PUN2, SIN3 x 4 ja SIN4 x 6

Kiira on perusluonteltaan rauhallinen ja harkitsevainen. Sillä on energiaa painaa hommia, mutta sille ei ole mikään ongelma olla välillä tekemättä yhtään mitään. Kiira suhtautuu vieraisiin aluksi hyvinkin varautuneesti mutta sen sisäpiiriin pääsee yleensä nopeasti makkaran ja rapsutusten avulla. Kiiralla on taipumusta vahtimiseen ja siinä on runsaasti terävyyttä. Kiira tykkää keppien silppuamisesta, tuttujen pussailemisesta ja temppujen opettelemisesta. 

Ensimmäisenä harrastuskoiranani Kiira on päässyt kokeilemaan kaikenlaista. Pääasiassa sen kanssa harrastetaan kuitenkin tokoa, rally-tokoa ja erilaisia hajujuttuja sekä satunnaisia näyttelyitä ja mätsäreitä. Harrastuskoirana Kiira on matalavireinen, mutta erittäin ahne, joten motivoinnin kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia. Se on myös erittäin älykäs ja mielettömän tarkka. 

KoiraNet

8 kommenttia:

 1. Kiira <3 On niin samanlainen luonteeltaan kuin Sinister! Ässä olis ihan tyytyväinen pelkkänä sohvakoirana jopa, mutta tulta riittää tekemiseen kun innostuu. Ei pidä mitään ääntä, mutta vahtii ja puolustaa tosi vakavasti kun tarvii.
  _Vihaa_ yksinoloa, tai lähinnä mammasta erossa olemista ;)

  VastaaPoista
 2. Upea koira! :) Toivottavasti itsellänikin tärppää ja saan hienon belgin itselleni! (ensimmäistä belgiä hommaamassa harrastuskäyttöön) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiira on kyllä ollut oiva menopeli ensimmäiseksi harrastuskoiraksi. Ei täydellinen, tietenkään, mutta minulle juuri sopiva. ^_^ Onnea belgin metsästykseen!

   Poista
 3. tekstistä puuttuu olennainen: kiira on MÄYRÄ

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.