Kiharat


PRINSSI
Pilipali, Piipaa, Rinssi

sekarotuinen
kastroitu uros
5.10.2010

Petsie

Prinssissä on puolet kääpiövillakoiraa ja toinen puoli jotakin mitä epäillään cockerspanielin ja cairnterrierin risteytykseksi. Se on luonteeltaan rohkea ja avoin. Se ei ole koskaan epäröinyt mennä vieraisiin paikkoihin, eikä se ole koskaan pelännyt varsinaisesti mitään muutakaan, mikä on tehnyt siitä helpon lemmikin. Prinssi on myös aivan mahtava mummolakoira erittäin sosiaalisen luonteensa ansiosta. Se ei rakasta mitään niin paljon kuin rapsutuksia.

Prinssi jahtaa ja jäljestää mielellään mikä tekee siitä hieman haastavan vapaana pidettävän. Se yrittää oravien perässä lyhtypylvääseen, livahtaa mökkipihasta hajujen perään ja rakastaa piippaavien vinkulelujen metsästystä. Tämän lisäksi Prinssi turhautuu herkästi. Kastraatio on rauhoittanut Prinssiä todella paljon, mutta edelleen Prinssiä on vaikea ottaa treenikentälle, sillä se kiihtyy siellä aivan mahdottomaksi. Sen kanssa on kuitenkin tehty agilityn alkeita nuorempana.SAMBA
Samsam, Samsoniitti, Sampsa, Sämpylä

sekarotuinen
narttu
2.6.2012

Petsie - KoiraNet

Samba on Prinssin siskon Prinsessan tytär. Samissa onkin paljon samoja piirteitä kuin enossaan. Se on samanlainen nopeasti syttyvä ja kaikkea saalistava pikkutaistelija. Muuten Sambaa parhaiten kuvaavat piirteet olisivat herkkyys ja terävyys. Se ei epäröi kertoa, jos jokin ei miellytä. Sambaa myös jännittää monet uudet asiat. Onneksi jännityksen kohteisiin ei kuitenkaan kuulu ihmiset, alustat tai äänet, joten arki sujuu ilman mitään suurempia ongelmia, mutta Sambaa ei oikein voi kuvata mainitsematta sen epävarmuutta. Samba näkee mörköjä siellä täällä.

Samba osaa yhtä aikaa olla todella hellyyttävä ja todella rasittava. Sillä on tapana herättää läpsien ja pussaillen, mutta sen suloisuus katoaa pian, kun haukkuminen alkaa. Samballa nimittäin on paljon asiaa. Se haukkuu vahtiessaan, komentaessaan, leikkiessään ja joskus ihan vain koska saa jonkun ajatuksen. Muita Samballe kuuluvia tapoja ovat kengillä itsekseen leikkiminen, Prinssin leikkimielinen vaaniminen ja sohvan selkänojalla hengaileminen.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.