7. toukokuuta 2016

Belgitapahtuman mätsärit


Tänään kävimme tukemassa Suomen belgianpaimenkoirayhdistystä osallistumalla sen järjestämille belgipäiville. Siellä oli vaikka mitä ohjelmaa, kuten viettitestiä ja juoksukilpailua, mutta tylsänä ilmoitin Kiiran ainoastaan mätsäreihin. Muusakin oli mukana, mutta se on liian nuori osallistuakseen mihinkään, joten se sai keskittyä turisteilemaan. 

Muusa osoittautuikin kyllä todella vaivattomaksi ja helpoksi turistiksi. Aluksi se haukahteli joillekin isoille koirille, mutta nopeasti se tottui hälinään, eikä enää reagoinut sitäkään vähää. Muuten Muusan reissu meni pääasiassa ihmisiä moikaten ja muutamaan tuttuun koiraan tutustuen. Sitten, kun mitään ei tapahtunut, se kömpi nukkumaan kevarin varjoon. 

Kiira kävi pyörähtämässä kehässä tavalliseen tapaan Erican kanssa. Se sai punaisen nauhan, kovasti kehuja tuomarilta ja todella kivan kirjallisen arvostelun. Punaisten kehässä sijoittumista ei siitä huolimatta tullut. Oli kuitenkin kiva yllätys, että kerrankin mätsäreistä sai myös kirjallisen arvostelun, jonne tuomari jaksoi sanellakin enemmän kuin muutaman sanan. 

"Erinomainen kokonaisuus ja liikunta, hieman ahdas takaa, joustava maatavoittava sivuliike, hyvin tasapainoinen ja miellyttävä kokonaisuus, erinomainen tasapainoinen luonne, hyvin esitetty, tyylikäs."

En kylä tiedä onko kukaan koskaan sanonut näin nätisti Kiirasta. Lämmitti mieltä kyllä ihan tosi paljon. Etenkin luonteesta ja esiintymisestä on aina kiva saada palautetta, kun ne ovat jotakin, johon olen itse voinut vaikuttaa. Lomakkeessa oli myös erillisinä arvostelukohtina yleisvaikutelma, rakenne, liikkeet, esittäminen ja yhteistyö. Kiira sai erinomaisen noista kaikista. Näitä raksi ruutuun lomakkeita näkee mätsäreissä aina välillä, mutta koskaan ennen en ole saanut kirjallista arvostelua. Oli kyllä tosi kiva. Kiitokset järjestäjille ja tuomareille!

3 kommenttia:

  1. Ompas tosiaan ollut hyvä mätsäriarvostelu, tuollaisia olisi kiva kyllä saada! Harvoin saa oikeastaan minkäänlaista kommenttia :D Ja voi miten kiva pentu! Onnea siitä! Täällä jäädään seurailemaan, minkälainen tyyppi sieltä kasvaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa. :D Muusa on kyllä ihan huippu!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.