3. maaliskuuta 2016

Sellainen kiva sunnuntai

Bestikset mätsärissä © Tom SuorantaViime sunnuntai oli sellainen kiva sunnuntai. Se alkoi viimeisillä aamutreeneillä Agimestassa. Meillä oli äitini kanssa tällainen lyhyempi kahdeksan viikon hallikausi. Oli kyllä kiva saada rutiinia treeneihin, ja vaikka meidän treeniaika oli tuskaisen aikaisin sunnuntaiaamuisin, jaksoin yllättävän hyvin aina herätä. Yleensä sunnuntaisin haluaisi kello kahdeksan olla vielä sängyssä eikä kentällä treenaamassa tokoa. Näissä viimeisissä treeneissä Kiiran kanssa tehtiin kaikkia alokkaan liikkeitä vuoron perään ja ne alkavat kaikki näyttää nyt todella hyvältä. Suurin ongelma on edelleen matala vire ja se näkyy kyllä kaikissa liikkeissä.

Treenien jälkeen me suuntasimme suoraan kohti Raaseporia tarkoituksena ensin käydä mätsäreissä ja sitten Kiiran kasvattajilla kylässä. Mukana seikkailussa oli tavalliseen tapaan Erica ja Tiina. Kiiralle olisi nyt suunnitelmissa Lappeenrantaan näyttelyreissu pääsisäiseksi, ja jos karva ei nyt putoa minnekään, keväälle vielä muutama näyttely lisää. Mätsäreitä olisi siis hyvä nyt hieman kiertää, että ei ihan puskasta mennä kehään. 

Tällä kertaa mätsäreistä Kiiralle tuli punainen nauha ilman sijoitusta. Tuomari itse asiassa valitsi viisi koiraa jatkoon ja Kiira oli näiden viiden joukossa. Sieltä Kiira kuitenkin sitten käteltiin pois eli ei se sijoittuminen kaukana ollut. Kiira alkaa toimia kehässä todella varmalla kaavalla. Se oli käsiteltävänä erinomaisesti, ravasi kivasti ja seisoi tosi hyvin. Tällä kertaa Erica esitti sen sivusta. Kiira jaksoi kehässä hienosti vaikka aamulla oli ollut melko rankat treenit. 

Mätsärireissun jälkeen sitten tosiaan suuntasimme  kahville kasvattajien luokse. Nappasimme yksivuotisposetukset Makesta ja siinä samalla pari kuvaa Kiirasta ja Troysta. Veljensä rinnalla Kiira näyttää aina kaljulta, mutta itse asiassa Kiiralla on kiva turkki nyt, eikä sillä ole koskaan tainnut parempaa ollakaan. Posetuksien jälkeen koirat pääsivät riehumaan. Illalla kotona oli siis hyvin väsynyt koira ja sen ihminen. Sellainen kiva sunnuntai siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.