9. tammikuuta 2016

Miinus kaksikymmentä

Pakkanen on paukkunut jo viikon. Näin kylmiä säitä meillä ei ole etelässä tainnut olla pariin vuoteen. Onneksi tänään on hieman lauhempaa, sellaiset -13°C, mikä tuntuu suorastaan lämpimältä, kun sitä vertaa kolmeen edelliseen päivään, jolloin mittari on näyttänyt enempi vähempi -20°C. Itse en ole sinänsä arka pakkaselle. Mielestäni pakkasessa on helpompi pysyä lämpimänä kuin siinä tuulisessa tihkusateessa, josta yleensä kaikki Suomen talvet koostuvat. Kyllä tuolla ulkona tarkenee, kun vain pukee tarpeeksi päälle, mutta en minä nyt silti voi suorastaan sanoa nauttivani. Liikkuminen on vaikeaa, kun on seitsemän kerrosta vaatetta päällä, eikä puhumisesta tule mitään, kun kasvot jäätyvät paikoilleen. 

Kiirakaan ei ole koskaan ennen välittänyt kylmästä. Nyt se kuitenkin on alkanut nostella tassujaan jo kymmenessä pakkasasteessa. Suuntasinkin siis loppiaisena kaupoille etsimään sille talvivaatteita. Ja arvatkaa vain oliko missään kaupassa enää mitään toppavaatteita jäljellä? No, ei ollut, joten jouduin tulemaan kotiin tyhjin käsin. Tilasin sitten netistä haluamani värisen Pompan ja onneksi se saapui todella nopeasti. Sain sen käsiini jo eilen.

Toistaiseksi takki on osoittautunut hyväksi. Se istuu hyvin lujassakin vauhdissa, pitää koiran  hyvin lämpimänä ja sen lisäksi se näyttää omaan silmään kivalta. Jokainen Pompan joskus ostanut tietää, että takki ei ole ihan halpa, joten toivotaan, että tämä kestää käyttöä seuraavat talvet hyvin. Äiti myös väsäsi Kiiralle tossut, koska niitäkään ei löytynyt enää mistään. Samalla sainkin sitten juuri sen väriset kuin halusin, koska onhan se nyt tärkeää, että sukat ovat sävy sävyyn takin kanssa. Kiirastakin se on tärkeää. Kysykää vaikka.

16 kommenttia:

 1. Voi kun toinen on tyylikkäänä!

  VastaaPoista
 2. Hyvin mätsää takki ja sukat.:) Elsalla on samanlainen ja värinen pomppa, kestänyt hyvin jo useamman vuoden. Irtilenkeillä tosin on halvempi takki.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Etenkin, jos kavereiden kanssa juoksee, tuota ei ehkä kannata jättää päälle. :D

   Poista
 3. Ihanasti sävy sävyyn :) Mitä kokoa teidän Pomppa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko 60. Se on musta just hyvä tolle. Ei liian lyhyt, mutta ei häiritsevän pitkäkään, vaikka laskeutuukin aika alas takaa.

   Poista
 4. Oon kuullut Pompasta pelkkää hyvää ja äidin koirillakin se on ollut kaikkein paras takki :) Hyvältä näyttää Kiirankin päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään myös! Plussaa myös simppelistä tyylistä ja hyvistä väreistä.

   Poista
 5. Kivan näköset tossut! Ja tottakai itsetehdyt :P Miksei voida myydä hyvännäköisiä ja jaloissa pysyviä tossuja kaupoissa, miksei. Hmph :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niinpä! Ja kaikki kivan väriset on aina liian pieniä. Miksi valmistajat ajattelee, että ainoastaan pikkukoirien omistajat haluavat värikkäitä tossuja ja isojen koirien omistajat tylsiä mustia? :P

   Poista
 6. Onpa Kiira tyylikkäänä! Ihanan yhteensopivat takki ja töppöset! :D Harmi ettei tuon värisiä töppösiä löydy kaupoista, ostaisin heti! :-D

  VastaaPoista
 7. Ihanasti sävy sävyyn takki ja tossut! Ja blogi... :-D Tosi kiva ulkoasu blogilla. Hieno, mutta selkeä. Tykkään! Pääsyin blogiin vahingossa, mutta vaikuttikin niin kivalta, että oli pakko liittyä lukijaksi. Eli moi vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Arvaat varmaan minun lempivärini. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.