15. tammikuuta 2016

Kaikenlaista arkista

Jos joku on käynyt kurkkimassa blogissa viimeisen viikon aikana, on varmasti huomannut, että ulkoasu on muuttunut ainakin sata kertaa. Meikäläisen onnettomat koodaustaidot aiheuttavat sen, että joudun kokeilemaan useita erilaisia ulkoasuja, ennen kuin lopulta keksin sellaisen, jonka oikeasti saan toimimaankin. Tällä kertaa pitkän painimisen jälkeen päädyin hyvin yksinkertaiseen siluettikuvaan.


Muuten meidän arkeen ei tällä hetkellä kuulu hirveästi mitään erityistä. Lunta on tullut ihan hirveästi. Vielä hanki on sellainen kiva kevyt ja pöllyävä, jossa Kiiran on kiva peuhata ja jossa minun on kiva kävellä. Sisällä puolestaan olemme treenanneet erilaisia temppuja. Olemme opettelleet laittamaan pullonkorkkia kippoon, olemme hioneet peruuttamista paremmaksi ja olemme erotelleet oikean ja vasemman tassun nostoa.

Toko on ollut fiksusti muutaman päivän tauolla kunnes tänään kävimme taas treenaamassa. Kiira oli kivassa vireessä. Kaikki liikkeet alkavat mennä hyvin, joten ketjuttelin varmimpia liikkeitä yhteen. Vielä olisi tekemistä seuruussa (lässähtää pitkällä matkalla), kapulan pidossa (korjaa otetta) ja kaukoissa (hitaat maatemenot). Toisaalta mikään näistä virheistä ei kokeissa nollaisi liikettä, mutta en tykkää ajatuksesta, että menisin kokeisiin keskeneräisten liikkeiden kanssa. Toisaalta kisaamista voi loppujen lopuksi vain treenata kisoissa. Möllitokoista tai kisaharkoista olisi nyt hyötyä. Tietääkö kukaan?

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.