4. lokakuuta 2015

Belgipuuhia


Erican Viena ja Smaug olivat tuossa hetki sitten hoidossa täällä melkein viikon. Yllättävän mutkattomasti arki sujui kolmen koiran kanssa. Olihan niissä työtä, kun eivät ole omia, enkä aivan tunne niiden kommervenkkejä, mutta molemmat ovat sen verran helppoja koiria arjessa, että oikeastaan mitään isoja ongelmia ei tullut. Kiirakin oli onnellinen kun ympärillä oli lauma samanhenkistä porukkaa.


Erica palasi matkaltaan juuri sopivasti Tuuloksen ryhmänäyttelyyn, joten lauantaina kävimme näyttämässä tyttöjä kehässä pitkästä aikaa, mutta eipä siitä reissusta mitään suuria uutisia ole. Olin ihan toiveikas Kiiran suhteen, koska sillä on kerrankin kiva turkki ja se on hyvässä painossa, eikä kehäkäytöksessä ole ollut suurempaa ongelmaa aikoihin. Kiira ei kuitenkaan ollut lainkaan tuomarin makuun.

”Hieman pitkälinjainen. Tällä hetkellä hieman epätasapainoisen vaikutelman antava narttu. Varsin vahva etuosastaan. Hieman voimakaskalloinen pää. Oikea ryhti. Varsin reilut kulmaukset ja pitkä askelmitta. Joustavuutta toivoisin lisää.” H

Olen kyllä sinänsä ihan tyytyväinen tuohon arvosteluun. Se on Kiiran näköinen. Sillä on enemmän selkää ja kulmia kuin keskiverto näyttelybelgillä. Tosin en tiedä mitä tuolla arvostelussa mainitulla epätasapainoisuudella oikein tarkoitetaan. Ehkä noiden lyhyiden vatsakarvojen takia Kiira näyttää etupainoisemmalta kuin mitä todellisuudessa on? En tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.