19. maaliskuuta 2015

Aurinkoisia treenejä


Leskenlehtiä ja koirankakkaa. Kevät on tullut. Koiranomistajan kevääseen tosin kuuluu näiden lisäksi myös mutaiset treenikentät, likaiset tassut ja pölisevä koirankarva. Silti kevät on ehdottomasti minun suosikki vuodenaikani. Nyt kun Kiira alkaa voida paremmin, olemmekin lisänneet aktiviteetin määrää. Viimeisin kontrollivirtsa oli puhdas eli tulehdus on viimeinkin hellittänyt.

Tiistaina me kävimme treenaamassa. Minulla on tokossa ja rally-tokossa edelleen menossa sama projekti kuin tähänkin asti eli seuraaminen oikealla ja vasemmalla. Etenemistahti on hidasta, sillä Kiiralla on ollut tuota kipuilua ja Nose Work on pääprojektimme tällä hetkellä. Seuraamisen ohella minä yritän opettaa Kiiralle uudenlaisia palkkaamisrutiineja. Käytössä on namikuppi, taisteluleikki ja lentävä tennispallo - kaikki toimivat vahvisteina ainakin tutuissa paikoissa tällä hetkellä.   

Myös tasapainoiluun liittyviä temppuja olemme jatkaneet. Kirjoitin niistä muutaman sanan aikaisemmin kevättalvella. Kiiran kurreasento paranee koko ajan vaikka selvästi sen on edelleen vaikea pysyä siinä montaa sekuntia. Sen lisäksi peruuttaminen on parantunut hurjasti. Peruuttamisen kautta olen myös saanut sen viimeinkin tajuamaan, että sillä on takajalat, joita voi nostaa ja jotka voi laittaa alustalle. Tänään sain tasapainotyynylle jo yhden takajalan!

Opetin Kiiran myös kumartamaan käskystä, ja jännästi se on sen mielestä todella kiva liike, joten se tarjoaa sitä vähän väliä. Paitsi tietenkin silloin kun yritin saada siitä valokuvaa. Alla olevissa kuvissa ei siis ole tällä kertaa todistusaineistoa tuosta tempusta. Pupuasento saatiin kuitenkin kuvaan viimeinkin. Lisää treenikuvia voi käydä katsomasta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.