28. helmikuuta 2015

Helmikuun kuulumiset

Porukat lähtevät huomenna jokakeväiselle ulkomaanreissulleen, joten minä ja Kiira muutimme tänne porukoille kiharavahdiksi. Järjestely on aina ollut tämä sama. Minä muutan porukoille. Ihan vain koska täällä on takapiha. Myös Kiira tykkää tietenkin olla täällä, koska täällä on leivänmuruja keittiönpöydällä ja oma takapiha vahdittavana.

Muuten meille kuuluu tavallista. Tänään Kiira söi viimeiset  antibiootit. Virtsatientulehdus ei ollut parantunut ensimmäisen kuurin aikana, joten vaihdoimme lääkettä ja söimme toisen kuurin heti perään. Kiira on edelleen melko väsyneen oloinen, mutta toivottavasti nuo antibiootit ovat nyt auttaneet. Vien eläinlääkäriin virtsanäytteen taas muutaman päivän päästä.

Sairastelun ohessa meillä on eletty aika rauhallisesti. Missään täyslevossa tuon ei ole tarvinnut olla, mutta lääkäri kehotti välttämään niitä rankimpia treenejä. Tiistaina oli kuitenkin tavalliseen tapaan vakiovuoro Sporttiksella. Kiiran kanssa etsittiin eukalyptusta purkeista, sisältä ja autosta. Auroetsintä on meille aika uusi juttu, mutta pikku hiljaa Kiira alkaa ymmärtää, että haju tosiaan löytyy auton ulkopinnalta, eikä enää harhaudu tutkimaan ympäröivää maastoa.

Treenien jälkeen kävimme uusissa lenkkimaastoissa juoksuttamassa koiria. Kuvia siitä onkin edellisessä postauksessa. Uusien maastojen löytyminen on aina koiranomistajalle luksusta. Kun joka päivä joutuu käymään koiran kanssa ulkona sen kolme kertaa, tulee siitä puuduttavaa rutiinia väkisinkin, joten uudet paikat ovat enemmän kuin tervetulleita. Onneksi nyt täällä porukoilla pitäisi olla vähän uutta katseltavaa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.