2. marraskuuta 2014

Syksyistä menoa


Vantaalla ei vielä ole lunta maassa, mutta ilma on kylmentynyt reippaasti. Sen lisäksi syksyn kauniit värit ovat nyt yhtä ruskeaa mössöä maassa. Inhottava vaihe syksyä. Yllä otettava kuva on otettu jo viikkoja sitten, mutta halusin laittaa sen, koska silloin satoi muutamia lumihiutaleita. Toivottavasti kunnon lumi tulee pian.

Arkielämään ei kuulu mitään ihmeellistä. Ostin Kiiralle viimeinkin oman pedin Peten koiratarvikkeesta niin sen ei enää tarvitse nukkua lattialla. Samalla reissulla ostin myös kaksi ihanaa pöllölelua - joista minä tykkään huomattavasti enemmän kuin Kiira. Itse asiassa ne ovat niin söpöjä että en meinaa raaskia antaa niitä Kiiralle tuhottavaksi.


Harrastusrintamalle kuuluu ihan hyvää mutta hiljaisempaa kuin pari viikkoa sitten. Nyt olen pääasiassa treenannut kotona seuruun käännöksiä, esineille peruuttamista ja jostain ihmeen syystä pupuasentoa. Mitään ihmeellistä en ole tehnyt tokon tai rally-tokon suhteen, mutta pitkästä aikaa päässäni on pyörinyt suunnitelmia kisaamisesta, joten ehkä meidänkin suunnalla alkaa taas kohta tapahtua. 

Intohimoisen treenaamisen sijaan meillä on kokeiltu frisbeetä Tiinan innostamana. Möhköfanttini ei yleensä ole kovinkaan innoissaan lajeista, jossa täytyy hyppiä ja riehua, koska se on kaikkea muuta kuin ketterä, mutta jostain syystä frisbeen koppailu on sille melko helppoa. Olen toki heittänytkin (tai Tiina on heittänyt) tosi helppoja heittoja, mutta on se nyt silti aika uskomatonta, että tuo norsu saa mitään kiinni ilmasta.

Minun piti aluksi palkata sitä ruoalla, mutta nyt palkaksi riittää jo taisteluleikki. Ihan hirveästi toistoja Kiira ei jaksa, eikä sitä selvästi motivoi frisbeen jahtaaminen vaan se nappaa sen kiinni, koska siitä saa palkkaa. Luultavasti jossain vaiheessa frisbeen nappaaminen rupeaa olemaan palkitsevaa ihan itsessään, mutta yleensä aluksi Kiira tarvitsee vähän apua innostuakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.