1. lokakuuta 2014

Ei mitään asiaa

Neira, Viena, Kiira, Laika ja Loltsi


Kaikkien näiden kuvapostauksien jälkeen on varmaan aika kirjoittaa kuulumisiakin vaikka meille ei kuulu erityisesti mitään. Kiira on päässyt leikkimään kaverikoirien kanssa ja minä olen ulkoiluttanut uutta putkeani. Sunnuntaina meillä oli yllä olevan kuvan porukka pitkällä seikkailulla, kun ensin kävimme Westendin koirarannalla leikkimässä meressä ja sen jälkeen vielä Sipoon metsissä etsimässä koirarantaa Pilvijärveltä. 

Muuten meille ei oikeasti kuulu mitään ihmeellistä. Kuitenkin oikein hyvää. Kiira tottuu uuteen elämään koko ajan paremmin ja paremmin. Treenejä meillä on edelleen ollut aika vähän vaikka edellisessä postauksessa suunnittelin jo paluuta treenikentille. Onneksi treenien vähäisyys ei ole näkynyt Kiirassa mitenkään erityisesti. Se on aina ollut siitä ihana, että se ei tosiaan ala hyppiä seinille, vaikka joskus elettäisiinkin vähän tylsemmin. Tosin onhan meillä kuitenkin ollut treenejä parisen kertaa viikossa. Se on kuitenkin vähemmän kuin mihin Kiira on tottunut. 

Minä alan kuitenkin kaivata enemmän tekemistä. Huomiseksi olemme suunnitelleet menevämme treenaamaan Erican kanssa joten ehkä tämä tästä lähtee piristymään. Olen myös hieman harkinnut ilmoittavani Kiiran näyttelyyn vaikka en niistä niin erikoisesti välitäkään. Niissä on kuitenkin kiva käydä tuttujen kanssa. Toisaalta Kiiralla ei vielä ole kauheasti karvaa. En tiedä. Kaipaan kuitenkin tekemistä.

2 kommenttia:

  1. Kiira on kyllä minun silmääni todella kaunis. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :3 Möhköfantti harvoin saa kehuja ulkonäöstään.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.