4. heinäkuuta 2014

Teetä etsimässä


Hajujutut ovat kyllä sitä varsinaista välineurheilua. Olen hankkinut itselleni mielestäni vain ihan välttämättömät tavarat ja jo nyt minulla on kaappi täynnä erilaisia purkkeja, pihtejä ja telineitä. Kohta kun häiriöhajut alkavat kunnolla tulla mukaan, rupean varmaan säilömään sitten niitäkin. Minusta tulee hullu koiranainen kaappi täynnä hajupurkkeja.

Viikonloppuna oli taas yksi lähipäivä eläinkoulutuskeskuksella. Tällä kertaa etenimme hieman alkujuttuja pitemmälle. Kiira ei ollut kahden viikon aikana vieläkään tajunnut, että purkkeja pitää haistella, eikä niillä pidä pönöttää. Mutta nyt viikonlopun aikana tuli läpimurto. Ongelma Kiiran kanssa oli siinä, että se otti todella pahasti häiriötä minun hajustani. Ihan ymmärrettävää. Sen kanssa on tehty jälkeä ja esine-etsintää. Eli aina ennen on pitänyt etsiä nimenomaan minun ominaishajuani.

No, kun sitten otimme muutaman setin ilman minun hajuani mukana, alkoi oppimista viimeinkin tapahtua. Viikonlopun päätteeksi lisäsimme sitten lopulta minun hajuani mukaan leikkiin. Se meni ihan hyvin. Sunnuntaina se löysi teen sieltä ominaishajuni keskeltäkin. Kiira on kai viimeinkin tajunnut, että tällä kertaa etsitään teetä.

2 kommenttia:

  1. Hyvin menee! :) Mikä on tuo sinun purkkiratkaisusi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin neljä maustepurkkia Ikeasta, joihin naulalla tein reiät kanteen. Eivät parhaat mahdolliset purkit, koska niissä on muovia (haju tarttuu muoviin). Ovat kuitenkin toimineet ihan okei tässä puuhassa. Nuo purkkitelineet ostin eläinkoulutuskeskukselta, mutta eipä noita olisi kauhean vaikea tehdä itsekään. Levy ja pala putkea.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.