28. kesäkuuta 2014

Uusi koti


Elämä alkaa pikku hiljaa muuttua normaaliksi. Uusi koti alkaa tuntua omalta kodilta. Ehkä jopa jo Kiirankin mielestä. Kiiruska ärisee ja pörisee kyllä edelleen tosi herkästi kaikenlaiselle, mutta kodista on selvästi löytynyt jo oma nukkumapaikka, lenkkireiteiltä on löydetty parhaat pissapaikat ja rappukäytävästä kantautuviin ääniin on totuttu. Vielä kun saadaan normirytmi käyntiin treeneineen, asetumme varmasti molemmat tänne oikein hyvin.

Suurin osa lenkeistä on tehty ihan vain tuonne muutaman sadan metrin päässä olevaan koirapuistoon. Jotenkin päivät ovat olleet niin täynnä kaikkea muuta, että ihan hirveästi en ole uusia maastoja tutkinut. Yksi ihan kiva lenkkipolku ja metsäpläntti löydettiin yhtenä päivänä. Tosin vanhat lenkkimaastomme ovat vain parin kilometrin päässä, että kohtalaisen tuttuahan tämä seutu ihan ennestäänkin on.


Pikkueläimet ovat ottaneet muuton hyvin eri tavoin. Esme tuskin huomasi muuttaneensa (videolla on samaa menoa kuin aina ennenkin) mutta Nymfille tämä oli pieni maailmanloppu. Koko kuluneen viikon se on ollut hyvin jännittyneen oloinen. Yksiössä sillä ei ole samanlaista rauhaa kuin ennen - nyt jatkuvasti ohi kävelevät ihmiset ja koirat jännittävät sitä todella paljon. Aluksi olin ihan epätoivoinen, mutta onneksi se on hiljalleen hieman rentoutunut, joten pidän yllä toivoa, että sekin tottuisi tähän uuteen elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.