8. kesäkuuta 2014

Lohja RN


Kiiruskan kanssa käytiin tänään näyttelyissä hakemassa ERInomainen. Itse asiassa tänään kaikki koirat olivat tuomarin mielestä erinomaisia. Mutta mikäs siinä. Kiiralta jäi SA uupumaan, koska se on hieman lihava ja koska se ravasi kuin lahna. Muuten käytös oli kivaa. Tällä kertaa se osasi seistä katse oikeassa suunnassa ja tuomarinkin kohtaaminen meni häntä iloisesti heiluen. 

"Selvän sukupuolileiman omaava narttu, hieman tuhdissa kunnossa. Nartulle sopivat mittasuhteet. Tyypillinen pää ja ilme. Hyvin asettuneet korvat, hyvin kulmautuneet raajat. Tänään hieman pehmeä ylälinja, liikkuu hyvällä askelpituudella, mutta hieman laiskasti."

Tämä ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun se on näyttelyssä vähän pulskassa kunnossa. Sillä kun on tapana turvota juoksujen yhteydessä jonkin verran. Jo ennen juoksuja Kiira alkaa kerätä massaa ja sitten pari kuukautta juoksujen jälkeen se vaappu menemään kuin olisi tiineenä. Se syö näinä kuukausina ihan minimaalisia annoksia mutta sillä ei ole tuntunut olevan vaikutusta. 

No, nyt meillä on aikaa laihduttaa, sillä Kiiran osalta näyttelyt olivat tässä vähäksi aikaa. Sillä on karvanlähtö, eikä sitä siis kannata viedä minnekään, ennen kuin turkki alkaa taas kasvaa takaisin. Sitä varmaan odotellaan syksyyn. Ensimmäinen mitä teinkin päästyäni näyttelyistä kotiin, oli Kiiran pöllyävän pohjavillan furmaaminen helkkariin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.