25. toukokuuta 2014

Selkäkipuja ja hoitokoiria

Koko viikon on ollut ihanan kesäinen sää, mutta minun viikkoni meni pilalle jo maanantaina, kun selkäni meni sanomaan sopimuksensa irti. Selkääni iski vanhan muummon tauti (noidannuoli) ja jouduin viettämään koko viikon vaakatasossa. Onneksi minulla on kämppis vielä pari viikkoa. En olisi mitenkään selvinnyt Kiran kanssa ilman häntä.

Selkä on nyt paljon parempi, mutta kävelylle ei ole vieläkään asiaa. En päässyt lauantaina näyttelyyn tai tänään rally-tokokokeisiin, mutta Erica lähti ilman minua, mikä on tietenkin ihan huippua. Mitään ihmeellistä menestystä ei tosin ole tullut. Osa syynä on varmasti kuumuus. Lauantain näyttelyissä Kiira oli ravannut kuin rannalle ajautunut valas. Se tosin ei ollut tuomaria haitannut. Tuomaria haittasi Kiiran liian pitkä selkä. Tulokseksi siis EH.

"Good size. Could be more square in build. Strong head, ears could be smaller, good bite. Strong back, good angulation & bone. Acceptable tail carriage. Prefer more warm color. Good movement and character."

Tämän päivän rally-tokokokeissa jatkui valaslinja. Kiira kuulemma heitti hanskat tiskiin jo lähtöruudussa, eikä suostunut tekemään yhtään liikettä. Erica keskeytti suorituksen sitten siihen. Eli nyt Kiiralla on yksi keskeytetty tulos lisää. Se selvästi keräilee niitä. Tänäänkin varmaan kuumudella oli paljon tekemistä Kiiran huonon jaksamisen kanssa. Se on koko helteisen viikon ollut melko vaisu.

"Pyh mitään kisoja! Mä olen kesälomalla!"


En minäkään tosin toimeettomana ole viikonloppua ollut vaikka selkä onkin verottanut reippaasti liikkumiskykyäni. Minulla on ollut hoitokoiria. Eilen kaunis kaunis kaunis malinoistyttö Aruy tuli päiväksi hoitoon. En tunne Aruyta ihan hirveän hyvin, mutta ainakin hoitopäivän aikana se osoitti olevansa kiltti pieni kainalokoira, joka suhtautui kaikkeen hyvin rauhallisesti. Ihastuttava otus. Vähän tuli malikuume. Mutta sitten lupasin kyllä Neiralle, että se tulee aina olemaan elämäni paras nahkakoira.


Tänään minulla puolestaan on ollut hoidossa Laika ja Loltsi - koska niiden omistaja lähti auttamaan Ericaa rallykisoihin Kiiran ja Vienan kanssa. Lainakiharoiden kanssa käytiin tapaamassa varsinaisia kiharoita porukoillani.. Hauska oli muuten huomata, että Samba, joka yleensä ujostelee kaikkia peruslauman ulkopuolisia koiria, rrrrrrakastaa näitä villiksiä. Oli kuitenkin hieman liian kuuma riehumiseen, joten kukaan ei oikein alkanut leikkiä, eikä ulkona voinut olla läkähtymättä, joten palasimme kotiin aika pian.

Täällä me nyt odottelemme, että Kiira ja Viena palaavat kisoista. Loltsi on nyt toista tuntia tuijottanut häkissä olevaa kania. Laika puolestaan yrittää parhaansa mukaan osallistua tämän blogitekstin kirjoitukseen tunkeutumalla näppäimistölle. Loppuun vielä kuvat Sambasta ja Loltsista ruusupensaassa. Ihan vain koska pikkukiharat ovat suloisia.

4 kommenttia:

 1. Munkin on ehkä pakko saada mun elämääni vielä joku päivä tuollainen pikkukihara <3 kiitokset vielä hoitotädille t: Aruy

  VastaaPoista
 2. Ei saisi nauraa enkä pahalla, mut tuo oli vain niin hyvin kuvattu kuinka koira liikkuu kuumalla säällä! "Lauantain näyttelyissä Kiira oli ravannut kuin rannalle ajautunut valas. "

  Tsemppiä selän kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähää. Saa nauraa. :D Kiira ei ole siitä sulavammista päästä ja kuumalla säällä se lahnaksi vasta muuttuukin. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.