11. toukokuuta 2014

Sekoilua ennen kisailua

Kevät on ehdottomasti lempivuodenaikani. Etenkin toukokuu. Koska valkovuokot, hiirenkorvat ja auringonsäteet. Toukokuu on ihana. Olenkin viettänyt vapusta lähtien päiväni pääasiassa ulkona treenaamassa. Treeneissä ei sinänsä ole ollut paljoakaan järkeä. Mutta välillä on mukava puuhata jotain erillaista. Jotain missä ei ole mitään erityisiä tavoitteita. Olen muun muassa pelleillyt agilityn parissa ja tutustunut pk-esteisiin.

Keskeisenä teemana meillä on ollut hyppiminen. Hyppiminen pk-esteillä ja hyppiminen agility-esteillä. Hyppytekniikka Kiiralla on edelleen todella huono, mutta se on kyllä parantunut tämän kevään hyppytreenien myötä. Enää se ei kävele agilitypuomien läpi. Enää se ei myöskään jännitä umpinaista pk-estettä. Itse asiassa se jopa noutaa esteen yli!


Tänään Kiira kävi rally-tokokokeissa. Kyseessä oli ensimmäiset viralliset kokeet, sillä 1.5 peruuntui juoksujen takia, mutta saimmepa ainakin lisää aikaa treenata. Tosin kuten yllä mainitsin olen treenannut kaikkea muuta paitsi rally-tokoa. Heh. Onneksi Kiira tänään kuitenkin viimeinkin sai ensimmäisen hyväksytyn tuloksen voittajaluokasta pistein 71/100. Ihan hilkulle meni. Suurimmat virheet olivat houkuttimien haistelu (-10) ja maahan menossa kyynärpäät eivät osuneet maahan (-10). Parissa kohtaa meno meni haahuiluksi ja loppua kohti alkoi palkattomuus vaikuttaa. Hyväksytty on kuitenkin hyväksytty.

4 kommenttia:

  1. Onnea hyväksytystä tuloksesta!:)

    VastaaPoista
  2. Hyvä te! Me korkataan Kaken kanssa huomenna rallytokokisaura alo-luokassa :D Jännät paikat, kiinostuuko tuo edes minusta radan aluksi :P

    VastaaPoista
  3. Onnea teillekin siis. :D Hyvin se menee.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.