18. toukokuuta 2014

Riihimäki RN


Jee! Kiira tänään Riihimäellä ERI1 SA PN2 VASERT! Ihan ei saatu sitä toista sertiä, jota toivoin, mutta olen tosi tyytyväinen. Harvoinpa tuo Kiira SAta saa. Tänään Kiira myös ravasi hyvin ja antoi käsitellä hyvin. Ainoastaan seisominen meni vähän sähläykseksi. Joka tapauksessa tuomari kuitenkin tykkäsi Kiirasta ja kirjoitti sille oikein kivan arvostelun. 

"Erinomainen narttu. Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis narttumainen pää, elegantti kaula, hyvä selkälinja. Hyvät kulmaukset edessä ja takaa. Liikkuu hyvin. Hyvä tempperamentti."

Näyttelyiden jälkeen suuntasimme sitten kaveriporukalla uimaan. Eli luultavasti viimeisetkin karvat jäivät sinne veteen ja ensi viikonloppuna katsellaan kehässä karvatonta koiraa, mutta voivoi. Tänä viikonloppuna on ollut ensimmäiset hellepäivät pääkaupunkiseudulla, joten uimassa on käyty sekä tänään ette eilen, sillä oikein muuta lenkkeilyä ei tuolla auringossa voi tehdä. Tsekatkaa kuvat kiharagalleriasta.

8 kommenttia:

 1. Hyvä arvostelu ja tulossa! Kyllä se oikea serti sieltä tulee vielä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Olen kyllä tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Heips, täällä uusi lukija :) Todella mukava ja informatiivinen blogi sinulla, lueskelin noita vanhempia postauksiasi ja hyviä juttuja olet kirjoittanut. Pakko kysyä että mistä nuo uimakuvat on otettu, onko tämä nyt se Firan monttu? Ollaan tässä etsiskelty kivaa uimapaikkaa koirille PK-seudulla, ja Firasta olen kuullut hyvää. Käykö siellä paljon porukkaa?

  Onnea näyttelymenestykesestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :3 Ja tervetuloa lukijaksi!

   Nämä kuvat eivät ole Firalta vaan yhdestä toisesta vesilätäköstä lentokentän kupeesta. Firaa voin kuitenkin suositella lämpimästi. Siellä saattaa tosin olla paljon porukkaa hellesäillä arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.