6. huhtikuuta 2014

Sellainen viikonloppu

Kiiran tassuhaava lähti paranemaan hyvin. Ontuminen loppui päivän täyslevolla. Nyt en enää kauheasti muuta voi tehdä haavan eteen kuin yrittää epätoivoisesti pitää sitä puhtaana. Sanomattakin selvää että kaikki suojat tippuvat tuon menossa alta aikayksikön. Olen nyt kuitenkin yrittänyt huuhdella haavan aina ulkoilun jälkeen. Eiköhän se tuosta lähde paranemaan. 

Lauantaina kävimme kavereiden kanssa mätsärissä. Mukana oli Kiiran kavereista Neira, Elsa ja Laika. Tyttönelikolle ei suotu mitään muuta kuin sinistä nauhaa. Ihan turha reissu ei kuitenkaan ollut, sillä sain mätsärihäiriössä tehtyä monta onnistunutta käytösruutua ja hiottua hieman oikeanpuolen sivulletuloa. Yritin myös tehdä vähän vihje-erottelua mutta häiriötä oli ihan liikaa sellaiseen. 


Aurinkoinen sää vaihtui tihkusateeksi sunnuntaina, mutta emme antaneet sen häiritä vaan suuntasimme puolenpäivänaikaan Heurekalle treenaamaan. Erica teki Kiiran kanssa ratatreeniä ja minä tyydyin rooliini kuvaajana. Häiriöinä ja treenikavereina meillä oli Elsa ja Fiina omistajineen. Omistajien avulla saimmekin tehtyä Kiiralle ratatreenin lisäksi ihmispujottelua. Se meni yllättävän hyvin. Vahvistetiheyttä lisättiin toki reippaasti, mutta olen ihan positiivisin mielin, että namit saadaan kyllä pois kohtalaisen helposti.  


Sateisten treenien jälkeen suuntasimme Firalle juoksuttamaan koiria. Paimenille noissa pitkälle irtoavissa metsästyskoirissa oli todella paljon vahdittavaa. Kiira sai juosta todella paljon pitääkseen koko lauman kasassa. Firan puoliksi sulaneella rannalla oli yllättävän paljon porukkaa muutenkin. Törmäsimme muun muassa yhteen saksanpaimenkoirapoikaan, joka oli Kiirasta ensin ihan sika typerä, mutta sitten yhtäkkiä siitä tulikin ihan lemppari. Kiira yleensä tulee parhaiten toimeen juuri urosten kanssa. Lisää kuvia lenkistä ja treeneistä kiharagalleriassa.

2 kommenttia:

  1. Toi sateesta silmiään siristelevä Kiira on pässillä tavalla söpö. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.