3. huhtikuuta 2014

Anturahaava

Meillä olisi tänään pitänyt olla kisamainen tokoharkka, mutta Kiira heräsi takajalkaansa pahasti ontuen. Hätähän siinä iski toisen ollessa niin väsyneen ja kipeilevän oloinen. Ei yhtään oma itsensä. Ensin en löytänyt jalasta mitään vikaa vaikka kuinka tutkin, painelin ja vääntelin, mutta suihkuttelun jälkeen anturasta lopulta löytyi pienen pieni haavauma. Vaikea uskoa sen olleen kaiken takana. 

Nyt haava on kuitenkin desinfioitu ja sidottu turvaan lialta. Ja, voi, nyt se vasta Kiiran mielestä kipeää tekeekin. Sidejalkaa ei voi yhtään laittaa maahan vaan kaikkialla pitää hyppiä kolmijalkaisena. Voi vain maata pedillä ja näyttää surkeaa naamaa. Suorastaan kuolemansairaus käsillä. Tosin kaikki kipu häviää mystisesti aina kun jääkaapin ovi aukeaa.

2 kommenttia:

  1. Oon nyt vähän pettynyt! Olisitteko tulleet tonne koirakoulu Virikkeen järkkäämään? Me nimittäin oltiin sielä, oisin kyllä varmaan kuollut järkytykseen mikälin tekin oisitte olleet sielä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, juuri sinne me oltaisiin tultu! :D Onneksi kuun lopussa on toiset ja sinne olemme menossa rallya tekemään. Tulkaa sinne niin ehkä törmätään.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.