8. maaliskuuta 2014

Kiira oksensi hylätyn tuloksen

Kiira kävi tänään Karjaalla rally-tokokisoissa kertomassa mielipiteensä koko touhusta. Se oksensi radalle heti lähtöluvan jälkeen. Että joo. Se oksensi itselleen hylätyn tuloksen. Tuon yhden huonosti ajoitetun oksennuksen lisäksi mitään muita kipuoireita Kiirassa ei ole koko päivänä ollut. Sen sijaan hallissa oli paukkuva ovi ja viereisessä hallissa hitsaamo, jotka molemmat stressasivat Kiiraa, joten ehkä oksennus johtui jännityksestä. 

Tuomari antoi Kiiran ja Erican kuitenkin suorittaa radan harjoitusmielessä. Ihan hyvin oli kuulemma mennyt vaikka rata oli vaikea. Siellä oli paljon toistensa kanssa samanlaisia seisomisliikkeitä ja pujottelussa oli tavallisten kartioiden sijasta ihmisiä. Monet liikkeet menivät kuitenkin täysin nappiin. Seisomiset onnistuivat, käytösruudussa pysyttiin ja peruuttaminenkin sujui. Kiira oli koko suorituksen ajan hyvin kuulolla ja työskenteli oikein iloisesti.

Täysin ongelmitta rata ei kuitenkaan mennyt. Erican mukaan pahimmat ongelmat olivat ihmisten pujottelussa (Kiira oli pöhähtänyt yhdelle) ja jostain syystä se oli ottanut häiriötä toisesta kisaajasta (pöhähteli sillekin) ollessaan itse käytösruudussa. Ihan Kiiralta kuulostavia ongelmia. Se kun on tuollainen epävarma stressaaja. Ihmisten pujottelua on ehdottomasti tehtävä lisää, sillä se on Kiiralle vaikeaa, mutta selvästi muutakin ihmishäiriötä pitäisi treeneihin saada. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.