26. maaliskuuta 2014

Kevät saa riehumaan


Meille kuuluu aika tavallista. Kiira on treenannut rally-tokoa ja kävi toisissa kisoissa viime viikonloppuna. Tuloksena oli kuitenkin taas puolessa välissä keskeytetty rata koska Kiira otti häiriötä käytösruudussa haukkuvasta koirasta. Blaah. No, nyt kisoja ei sitten olekaan ennen kuin vasta toukokuussa lajin virallistumisen jälkeen, joten häiriöitä ehtii hyvin treenata.

Muuten tämä opiskelijamörskän apinalauma on viettänyt arkeaan pääasiassa koirapuistoissa. Ensi viikolla saadaan arkeen kuitenkin muutosta kun alkaa pitkään odottamani jäljestyskurssi. Huhtikuussa pitäisi myös olla tiedossa parit kisamaiset treenit ja muutenkin hieman intensiivisempää treenaamista. Nyt jotenkin tuntuu siltä että eläimet tarvitsisivat reippaasti enemmän tekemistä kuin mitä ne saavat. Kaikki tuntuvat heräävät talven horroksesta ja energiaa onkin sitten vaikka muille jakaa.

Esme on ollut viime aikoina ihan täystuho. Se asuu minulla huoneessa, joka on pelkistetty kaniturvalliseksi, mutta silti se löytää aina jotain tuhottavaa. Ihan käsittämätöntä. Nyt sen uusin villitys on kiivetä nojatuolin käsinojalle ja hypätä sieltä pyörivälle työtuolilleni. Yhtenä päivänä löysinkin kalleimman ja parhaimman koirakirjani tuhottuna, kun olin hölmönä jättänyt sen tuolille "kanin ulottumattomiin". Kirjan poissiirtämisen jälkeen Esme hyökkäsi tuolini kimppuun. 


Yritin sitten puuttua tähän tuomalla ulkoa sille keppejä purtavaksi. Muuten ihan tosi hyvä, mutta Kiira omii ne kaikki. Eli nyt kun Esmen astumisongelma on rauhoittunut, joudun taas eristämään nämä kaksi, koska pöljät eivät osaa jakaa keppejä. En kuitenkaan usko, että menee kauaakaan, ennen kuin kepeistä tulee tylsiä Kiiran mielestä ja voin taas pitää sitä surutta aidan tällä puolen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.