1. maaliskuuta 2014

Kevään ensimmäinen päivä


Kliseinen otsikko vaatinee seurakseen kliseisen postauksen kliseisestä keväthehkutuksesta. Höysteenä pari kuvaa jossa paistaa aurinko. Kaikissa blogeissa on varmaan tänään tällainen postaus. Me emme aio jäädä poikkeukseksi; kevät on kuitenkin lempivuodenaikani ja sitä pitää juhlistaa vähintään blogipostauksen verran. Ihanaa kun aurinko paistaa! Maaliskuun ensimmäinen on yksi suosikkipäivistäni.


Kevättä on tosin ollut ilmassa jo hyvän tovin. Myös Esme pääsi pari päivää sitten ulkoilemaan lyhyesti ensimmäisen kerran tänä vuonna. Tänä talvena en ole käyttänyt sitä ulkona säännöllisesti, joten kunnon ulkoilu saa odottaa lämpimämpiä säitä. Sen sijaan Esme on talvena seikkaillut monissa eri koirankoulutustiloissa treenaamassa. Loppukevennykseksi laitankin tähän Esmen treenivideon.

Projektina sen kanssa on ollut esineen nostaminen. Olen vaihtanut tuon videolla näkyvän treenikerran jälkeen nostettavaa esinettä sellaiseksi, josta Esme varmasti pystyy tarttumaan. Nyt käytössä on kissanlelu. Teidän pitäisi muuten nähdä Kiiran ilme kun se joutuu katselemaan aidan takaa kuinka minä treenaan kanin kanssa noutamista. Surkeana se yrittää tarjota kaikenlaista (haukkumista, makaamista, istumista, peruuttamista...) päästäksen itsekin leikkimään sheippailua. 

8 kommenttia:

 1. Voi ei, ihana Esme! Tosi hyvin se on ton tajunnut. En kestä noita mussuttavia kaninhuulia... :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin oli tosi vaikea saada sitä tarttumaan esineeseen, mutta pahvin avulla se sitten tuntui hoksaavan. Ilmeisesti pahviin oli helppo tarttua.

   Poista
 2. http://harmaatkoirat.blogspot.fi/2014/03/haasteiden-big-daddy.html Haaste heitetty

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.