7. maaliskuuta 2014

Esme on rakastunut


Rally-tokokoe on huomenna, eikä Kiira ole ihan niin valmis kuin toivoisin, mutta ihan positiivisin mielin minä Kiiran kuitenkin Erican matkaan annan. Eilen treenit menivät nimittäin todella hyvin. Viikonlopuksi on rallykokeiden lisäksi muutakin ohjelmaa kun vanhempani lähtevät lomalle ja kiharat tulevat hoitoon. Luultavasti muutan vanhempieni luokse ison pihan äärelle pariksi päiväksi. 

Kevät on muuten tosiaan saapunut meidän taloon. Tosin se saapui jo silloin kun päivitin lintuhuoneen kattoon päivänvalolamput. Esme nimittäin näkee sydämiä kaikkialla. Paremman puutteessa se astuu verhojakin, mutta sen sydämen todellinen rakas on Kiira. Aina kun koira makaa lattialla Esme yrittää astua sitä. Kokoero on pelkkä hidaste. Jos takapää ei ole tarjolla, jalka tai pää käy aivan yhtä hyvin. 

Minulla on oikeasti ongelma tällä hetkellä siinä, että kani ei jätä koiraa rauhaan. Kiira on ihanan kärsivällinen kanin kiivetessä selkään, mutta silläkin alkaa hiljalleen jo mennä hermo. Olen tällä hetkellä pitänyt Kiira ja Esmeä paljon erillään (helppo ratkaisu) kun en oikein ole muuta keksinyt. Olen yrittänyt ohjata Esmen tekemään muuta aktivointipallon merkeissä, mutta aina se hetken päästä taas muistaa, että Kiirahan on tuossa.

Kiira ja Esme tulevat muuten kyllä juttuun. Ne makaavat usein lähekkäin ja joskus yrittävät jopa leikkiä. Kirjoitan yrittävät, sillä puutun tilanteeseen aina, kun ei saalistajan ja saaliin leikit ole aivan samanlaisia. Yleensä istun koneella täällä kanin ja linnun kanssa - ja haluaisin kovasti pitää Kiiraakin täällä. Mutta jokin ratkaisu minun on keksittävä tähän Esmen uuteen villitykseen.

2 kommenttia:

  1. Ei saisi nauraa,mutta huvittavan kuuloista tuo Esmen touhu. Voi toista hänellä selkeästi kevättä rinnassa :)

    Onnea Kiiralle huomiseen kokeeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.