12. helmikuuta 2014

Tavallista koirailua kuvin


Yllä olevat kuvat on ottanut ja teksittänyt Tiina Silventoinen (Ihmekoirat). Ja pakkohan ne oli täällä blogissa jakaa kun kuvaavaat arkea Kiiran kanssa niin hyvin. Kiira on aina rikkomassa oksia aivan kuin sillä olisi nälkä tai aivan kuin se yrittäisi rakentaa patoa. Se onkin sisäisesti vähän tollanen majava.

Ninja ja sen puolisisko majavaKatsokaa nyt yllä olevaa kuvaa! Minkä takia minun koirani aina näyttää tuolta muiden koirien posettaessa niin kauniina? Omani on tuollainen möhköfantti. Näimme siis tosiaan Kiiran kanssa lähellä asuvia sukulaiskoiria eilen aamupäivällä. Ninja ja tämän tytär Chida ovat molemmat samalta kasvattajalta kuin Kiira. Alla video ja kuvia möhköfanttini leikkimisestä. Anteeksi videon laatu. En tajua mitä sille tapahtui.Ninja, Kiira ja Chida

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo alimmaisena olevat kosimiskuvat <3 Kiira <3

  VastaaPoista
 2. Kiva video! Tykkäsin. Paras kohta oli kun koirat seiso molemmat paikallaan kahdella jalalla ♡. Pakko sanoa kyllä että erikoinen leikkimis tyyli. Hännät huiski kyllä koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin että joku saattaisi kiinnittää huomiota! :D Itse asiassa tuossa kyseisessä videossa leikkiminen sekoittuu todella paljon kosimiskäytökseen. Tytöt kokeilivat astua toisiaan monta kertaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.