10. helmikuuta 2014

Pikkueläimiä ja tolkieninpalvontaa

Nyt on hyvä viikonloppu takana. Sellainen tavallinen puuhakas viikonloppu jollaisia toivoisi kaikkien perusviikonloppujen olevan. Lauantaiaamusta lähdin kaverin seuraksi tutustumaan viettitestauksen ihmeelliseen maailmaan. Eipä siinä loppujen lopuksi paljoa katseltavaa ollut ja vietinkin suurimman osan ajastani viereisessä koiratarvikeliikkeessä. Ostin lisää turhia treenileluja. 

Lauantai-iltana olikin sitten todella kiva tapaaminen Virikkeessä kouluttajien kesken. Nyyttärihengessä keskustelimme kanien ja jyrsijöiden kouluttamisesta. Itselläni oli Esme mukana. Yllttävän nätisti Esme oli vaikka annoin sen hyppiä melko vapaasti ympäriinsä. Tosin sille pitäisi ehdottomasti opettaa luoksetulo mikäli jatkan sen roudaamista tällaisiin tapahtumiin. Nyt se tulee kyllä luokse, kun ojennan kättä, koska se arvaa siinä olevan nami, mutta etäisyys tälle toiminnolle on todella lyhyt.

Ja hyvään viikonloppuun kuului myös mahtava kevättä lupaileva sää. Märkäähän tuolla on ja tosi liukasta, mutta eipä se minua haittaa, kun tiedän sen olevan merkki siitä, että kohta on kevät. Kiiraahan nyt ei  mikään sää koskaan haittaa. Sille on aivan sama paistaako aurinko lämpimästi vai sataako taivaalta pään kokoisia rakeita. Ei se huomaa mitään.


Viikonloppuun on kuulunut myös kavereita. Olen päässyt pariinkin otteeseen harjoittelemaan naksuttelutaitojani naapurin villakoirien kanssa. Opetin muun muassa Loltsille yhden maailman tärkeimmistä taidoista. Tämä taito on tolkieninpalvonta. Katsokaa nyt tuota kuvaa! 

tolkieninpalvontaa © Tiina Silventoinen (Ihmekoirat)

5 kommenttia:

  1. Vika kuva, paras kuva :D

    VastaaPoista
  2. Sulla on mielenkiintoinen blogi ja hyviä kuvia. Itse aloitin blogin pitämisen vain viikko sitten ja menee vielä harjoitellessa muokkausta jne. Käy kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  3. Niin ja linkki on htttp://amerikanbulldogginero.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.