5. helmikuuta 2014

Koirakirjoja ja silmätarkkeja


Onko teilläkin aina tusina kirjaa kesken yhtä aikaa? Minulla on tällä hetkellä kesken vaikka kuinka monta kirjaa, enkä saa niitä luettua loppuun, kun koko ajan aloitan jonkun uuden. Tällä hetkellä sängyn vieressä lattialla on Älykäs eläin (Jussi Viitala) ja Kun norsut itkevät (Jeffrey Masson). Molemmat jo myöhässä kirjastosta, molemmat jo aloitettu, mutta kumpikaan ei vielä lähelläkään loppua.

Luultavasti en nyt tule hetkeen saamaankaan näitä loppuun sillä ostin vähän aikaa sitten taas uuden kirjan.  John Bradshawin Koiruus - Tiede auttaa ymmärtämään koiraasi on uusi koiratieteitä käsittelevä kirja. Odotan tältä kirjalta paljon. Minua nimenomaan kiinnostaa koiran mielenkiintoinen asema meidän yhteiskunnassamme. Koiran ja ihmisen suhde.

Tänään Kiira kävi myös silmäpeilauskessa Mevetissä tarkastamassa mihin suuntaan katarakta epäily oli kehittynyt. Pieni sumea piste vasemmassa silmässä oli kasvanut ja muuttanut muotoaan sen veran, että enää eläinlääkäriä ei epäilyttänyt ollenkaan, vaan hän totesi suoraan koiralla olevan kaihi. Harmi. Onneksi kuitenkin vuoden aikana tapahtunut kasvu on ollut pientä, joten Kiira ei oletettavasti ehdi elinaikanaan koskaan sokeutua, eikä kaihista pitäisi koitua mitään muutakaan haittaa Kiiralle. 

10 kommenttia:

 1. Heheee..! Meillä on kanssa noita kirjoja, joita näyttää löytyvän teidänkin hyllyköstä! :)

  VastaaPoista
 2. Olen blogiasi jonkin aikaa seurannut ja nyt haluaisin haastaa sut mukaan pentumuisteloihin :). Käypä tsekkaa haaste blogistani osoitteessa http://agabellesdondevil.blogspot.fi/ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww. Kiitos. :D Taidan tosin jättää välistä, sillä juuri äsken postasin vauvakuvia ja olen tainnut aikaisemmin kirjoittaa samanlaisen postauksen.

   Poista
 3. Juu, tuttu juttu nuo keskeneräiset kirjat :D Asiaa eivät ainakaan auta uudet löydökset kirjaston ja kirjakauppojen puolelta..

  VastaaPoista
 4. samanlaista mulla kirjojen kanssa :D lainaan aina hirveen kasan kirjoja kirjastosta enkä meinaa saada niitä koskaan luettua

  VastaaPoista
 5. Ja juuri kun luulin, että en välttämättä tarvitse kuin pari uutta koirakirjaa... :D

  Itse en lainaa kirjoja, mutta ostelen kylläkin niitä, jos sopuhintaan löydän uusia tai käytettyjä. Sitten niitä on kesken yksi jos toinenkin, juuri nyt olen vuoden kahlannut läpi yhtä koirakirjaa vai todetakseni, että parasta varmaan aloittaa se alusta ja panostaakin siihen lukemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Haha! Mulla on myös tapana ostella kirjoja. Myös muita kuin koirakirjoja. Ja nyt tulos on se,että suurin osa kirjahyllyni sisällöstä on lukematta...

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.