17. tammikuuta 2014

Lumisia leikkejä ja muita arkisia juttuja

Pitkiä lenkkejä pakkasessa ja illanviettoa viltin alla. Sitä meille kuuluu. Kiiran turkki kasvaa, ja mielessäni on käynyt ilmottaa se keväällä taas johonkin näyttelyyn, mutta en ole saanut sitä vielä aikaiseksi. En oikein tiedä mikä näyttely olisi hyvä. Ideoita? Ennen erkkaria olisi kiva jos Kiiralla olisi hieman taas näyttelykokemusta alla. Siitä on pitkä aika kun Kiira viimeksi on ollut tuomarin kopeloitavana.

Olen tänä talvena postannut todella monta tällaista postausta, jossa kerron kuinka meillä ei oikeastaan ole tehty yhtään mitään tavallisesta poikkeavaa, mutta tällä kerta minulla on oikeasti jotain asiaakin. Helmikuun viides päivä Kiiralta peilataan silmät ja kuvataan selkä. Joulukuussa 2012 Kiiran vasemmasta silmästä löytyi pieni sumentuma, jota eläinlääkäri epäili kaihiksi, mutta ei osannut vielä varmaksi sanoa. Ohjeeksi tuli tuolloin vain tulla uudestaan vuoden päästä. Eli ehkä nyt reilun vuoden jälkeen saamme varmempaa tietoa. Toivottavasti silmästä olisi hyviä uutisia.

Eilen kävimme leikkimässä kaverini saksanpaimenkoirapennun Juuson kanssa. Reipas nuori mies. Mukana oli Kiira ja Viena, jotka molemmat tulivat ihan kivasti juttuun Juuson kanssa, mutta Viena oli näistä kahdesta selvästi se hauskempi tyttö. Sehän on itsekin vielä ihan juniori. Kiiraa kiinnosti pääasiassa vain keppihippa. Lisää kuvia kiharagalleriassa.

6 kommenttia:

 1. Tampere KV toukokuun alussa? :) Tai Lahti KV (?) huhtikuussa? Seinäjoki RN?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahti voisi olla aika hyvä. Siellä varmaan vaan on kaikki muutkin...

   Poista
 2. Aivan mielettömän hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Millä kameralla ja objektilla kuvaat? Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mulla on Canon EOS 600D ja kyseiset kuvat on otettu halvalla 75-300 mm zoomilla.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.