31. tammikuuta 2014

Lumisadetta ja hallitreenejä


Tänään tuli lisää lunta, ja koska Samba on täällä hoidossa, päivä vietettiinkin lumisateessa kameran kanssa. Kiharoita tulee kuvattua niin vähän. Kuvaaminen ei kuitenkaan onnistunut ihan niin kuin suunnittelin. Yllä päivän kuvaussession ehdottomat helmet. Koko ajan tiellä oleva Samba tunki naamansa Kiiran tai Neiran posetuskuvien eteen useammin kuin kerran, ja silloin kun se ei ollut tiellä, Kiiran tai Neiran ilme oli jotain yllä olevien kuvien kaltaista älyvapaata pelleilyä.

Illasta olikin sitten Kompassin tokotila varattuna kaveriporukalla. Kiiran ja Samban lisäksi paikalla treenaamassa oli Elsa ja Viena. Olimme Erican kanssa sen verran myöhässä, että tunti jäi hieman lyhyeksi, mutta sain kuitenkin tehtyä hieman kosketuskeppiharjoituksia. Tarkoitus oli opetella pyörimistä sekä Kiiran että Samban kanssa. Hämmästyksekseni Samba edistyi jopa nopeammin. Lopulta molemmat olivat kuitenkin siinä pisteessä, että tekivät kepin perässä ympyrän.

Kiiran kanssa kokeilin myös etäpalkkausta, mutta se oli selvästi liian vaikea. Olemme aikaisemmin tehneet sitä vain satunnaisesti emmekä koskaan näin kovassa häiriössä. Kiira ei malttanut ollenkaan keskittyä seuraamiseen palkan odottaessa valmiiksi kauempana. Täytyy siis helpottaa tilannetta reippaasti seuraavalla kerralla kun kokeilen tätä palkkaustapaa. Muuten tekemäni seuruupätkät ja paikallaolon (maate ja seisoen) menivät oikein kivasti kun palkka vain tuli tavalliseen tapaan kädestäni. 

6 kommenttia:

 1. Hei! ihania kuvia koirista :) kiva postauskin! :)

  VastaaPoista
 2. Voisit kirjoittaa postauksen tuosta kosketuskepistä, itse olen vajavaisesti selannut nettiä ja olisi kiva saada kunnon infoteksti moisesta kapistuksesta :)

  VastaaPoista
 3. Sulla taitaa olla tuo canon ef 50mm f/1.8 II, niin saako sillä minkäänlaisia liikekuvia vai onko se hyvä vain muotokuvaukseen? Kiitos vaustauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sillä saa liikekuvia otettua, mutta ongelma on siinä, että eläimet tuppaavat karkaamaan liian kauas. Muuten voin kyllä suositella tätä objektiivia. Se on halpa ja kelpo kaveri esimerkiksi koiratapahtumissa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.