30. tammikuuta 2014

Koirakavereita ja virikeluolasto


Tänään lenkki suoritettiin yhdessä Nipsun ja Aavan kanssa. Päivä oli ihanan aurinkoinen, tosin kylmä ja tuulinen, mutta aurinkoa on mukava tavata silloin tällöin tähän vuodenaikaan. Kylmästä tuulesta huolimatta meillä oli oikein kivaa. Kiira näytti ärsyttävimmät puolensa haukkumalla huomiota, mutta yhtä kärhämää lukuun ottamatta, porukka tuli silti ihan hyvin juttuun.  Lisää kuvia kiharagalleriassa.


Illasta minä ja äiti menimme kiharoiden kanssa käymään Heiluvan hännän virikeluolastossa. Siellä koirat saavat omassa rauhassa tutkia hajutäytteistä luolastoa ja ihmetellä riistaeläinten osia. Prinssi lähti todella reippaasti tutkimaan paikkoja hieman varovaisempi Samba kannoillaan. Melko nopeasti myös Samba rentoutui. Sen jälkeen koirien luonteet alkoivat todella tulla esiin. Siinä missä Prinssi haisteli paikkoja ja kerjäsi satunnaisesti ohjaajalta rapsutuksia, Sambasta kaikkein hauskinta oli juosta tunnelien läpi pysähtymättä haistelemaan mitään. 

Tunnin lopussa haistelimme riistaa. Kaikkein pelottavin oli hirven sorkka ja kaikkein kiinnostavin supikoiran häntä. Hännässä Prinssin teki mieli oikein kieriskellä. Hirven sorkka sen sijaan oli Sambasta tosi epäilyttävä jo ihan kaukaakin katsottuna. Hassuja. Minusta oli tosi kiva katsella niiden menoa sen puolituntisen ajan jonka olimme varanneet. Alunperin ajattelin, että Kiiraa tuskin kiinnostaisi mokomat luolat, mutta katsottuani Prinssiä ja Sambaa tänään, päätin seuraavalla kerralla ottaa senkin mukaan. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.