12. tammikuuta 2014

Kiroilu kannattaa

Hei, ulkona on lunta! Kyllä kannattaa kiroilla blogiin, sillä ei näköjää tarvinnnut manata kauaakaan, kun se lumi viimeinkin tuli. Nyt olemme Kiiran kanssa oikein tyytyväisiä. Tämä lumenmäärä riittää meille oikein hyvin lopputalveksi. Ainakin minulle. On ihan ihmeellistä miten paljon valoa pieniäkin lumimäärä oikein tuo.

Tänään kävimme koirapuistossa. Siellä oli todella paljon väkeä näin sunnuntaina. Kiira leikki kaikkien koirien kanssa kuitenkin ihan kivasti. Selkään se ei anna urosten nousta, ja välillä tuli hieman irvistelyä, mutta ei mitään sen ihmeempää. Kiira otti jopa paikalla olevat lapset yllättävän hyvin vastaan. Haukahti muutaman kerran, mutta rupesi sitten hetken päästä jopa tekemään temppuja yhden tytön kanssa. Olin tosi iloinen Kiiran puolesta.


Samassa puistossa tapasimme myös kiharoiden kiharia sukulaisia. Juuri silloin sattui olemaan melkoinen pakkanen ja lumisade, joten kuvista ei oikein tullut mitään, mutta yksi kuva saatiin, jossa on melkein kaikki. Sambaa ei kiinnostanut posettaminen ollenkaan. Kaikki mustat saimme kuitenkin samaan kuvaan. 

Prinssi, Elli, Mökö ja Tirppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.