26. tammikuuta 2014

Kiiran pentukuvia

Minuun on tarttunut vaarallinen tauti. Lievimmillään tämä tauti aiheuttaa ainoastaan pakonomaista hymyilyä ja vanhojen kuvien selailua, mutta mikäli tauti on oikein vakava, voi seurauksena olla hampaanjälkiä ihossa ja pissalammikoita lattialla. Minulla on siis pentukuume. Toisen koiran ottaminen on varmasti ihan ajankohtainen ajatus tänä tai seuraavana vuonna, mikäli löydän kivan pentueen, mutta ei se helpota tämän hetkistä kuumetta. Pitäisi päästä haistelemaan koiravauvojen ihanaa pörröistä turkkia ja rapsuttamaan sitä pyöreää ihanaa vauvamasua.

Itse asiassa, niin jännää kuin se onkin, en pitänyt belgianpaimenkoiravauvoja kovinkaan suloisina silloin kun hankin Kiiran. Musta naama ja terävät korvat tekivät niistä jotenkin tuiman näköisiä. Etenkin oma Kiirani oli vähän kummallinen vaalea otus, joka oli jostain syysta työntänyt nokkansa mustaan maaliin. Nykyään en sitten tiedäkään mitään niin suloista kuin lahkeessa äristen roikkuva paimenpentu. Sen takia saattekin nyt läjän Kiiran pikkupentukuvia.

11 kommenttia:

 1. Vink vink! ;)

  http://leikkiinkutsu.wordpress.com/2014/01/24/pentuja-pentuja/

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloinen Kiira onkaan ollut pentuna.:) Vikassa kuvassa häntä näyttää hurjan pitkältä.:D Muistan, että Elsallaki oli joskus kasvuvaiheessa häntä jotenkin älyttömän pitkä verrattuna muuhun kroppaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Häntä ja korvat kasvoivat Kiiralla ensin. :D

   Poista
 3. Outs, tein itsemurhaa jatkaessani sivun scrollausta alaspäin... se on liian söpö! ♥

  VastaaPoista
 4. Ei paimenpentuja mutta pentuja kuitenkin.. ;) sogodgreatedadog.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Pentukuumetta täälläkin... Ja sitten vielä pitäis tulla pari pentuetta pikku Hupeja kevään aikana ja Jekun äidillekkin on suunniteltu vikaa pentuetta... KÄÄÄK! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sä nyt oman koiran pennun otat? :3 Oman koiran pentu on kuitenkin oman koiran pentu. Mä en varmaankaan voisi vastustaa.

   Poista
  2. Ei ollut tarkoitus ottaa, toiset tulee suomeen ja toiset ruotsiin... Mut en tiedä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.