27. joulukuuta 2013

Pajukin luulee että on kevät

Tänään kävimme taas keskipäivällä pimeässä ja kosteassa koirapuistossa kierimässä mutalammikoissa ja nauttimassa tihkusateesta. Kiira nautti - minä en. Tämän vuoden joulusää muistuttaa enemmän maaliskuuta kuin joulukuuta. Jopa paju on sitä mieltä että kevät on tulossa. Se kukkii. Kuten olen varmasti sanonut, en ole mikään suuri pakkasten ja lumihankien vannoutunut ystävä, mutta en minä nyt ihan tällaistakaan talvea halunnut. Tämä on kuin poikkeuksellisen masentavan synkkä ja kostea kevät. 


Joka tapauksessa meidän joulumme meni oikein mukavasti. Kiira on saanut lahjaksi pari uutta älylelua, joista se tykkää todella paljon. Olen ihan yllättynyt miten keskittyneesti Kiira jaksaa lelujen kanssa puuhata. Ei se kovin hyvä niiden kanssa ole. Sen ratkaisu kaikkiin leluihin on pureminen, jyrsiminen ja rikkominen. Ja vaikka kaikki sitä aina ovat sanoneet, yllätyin silti, kun huomasin kuinka väsyneeksi koira tulee näin yksinkertaisesta puuhasta. Meillä ei mitään haastavia aktivointileluja olekaan ollut aikaisemmin. 

Olen myös pyöritellyt melko paljon mielessäni suunnitelmia ensi vuodelle. Treeneissä olemme viime aikoina kokeilleet agilityä ja etsineet leluja eli emme mitään mikä edistäisi kauheasti Kiiran harrastuskoiranuraa. Hauskaa meillä kuitenkin on ollut. Kevääksi voisi kuitenkin kehitellä taas jotain hieman tavoitteellisempia suunnitelmia. Kiiran karvakin alkaa pikkuhiljaa taas kasvaa joten ehkä alkukeväällä voisi olla jokin näyttelykin edessä...

6 kommenttia:

 1. Oli eilen lenkilläkin jotenkin keväinen olo, kun linnut lauloivat ja ei ole lunta ollenkaan..Masentavaa kun talvi on vasta edessä:(

  VastaaPoista
 2. ihailen näitä sun kuvia joka kerta. Kiira on supernätti. Jos kiinnostaa niin kolmen kaverin ja mun elämää voi kurkkailla tässä osoitteessa. :)

  http://twelvepawsandi.blogspot.fi/

  laura

  VastaaPoista
 3. Mua ei tää lumettomuus haittaa yhtään.:D Nyt talvella on ainakin tullut paljon treenailtua ulkona, koska siihen on mahdollisuus.:) Ei oo liukasta joten lenkitkin on pysyneet mukavan pituisina. Kyllä siihen lumeen ehtii vielä keväällä kyllästymään.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseä harmittaa pimeys, mutta en mitä lunta juuri muuhun halua kuin valoa tuomaan. :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.