15. marraskuuta 2013

Marraskuista arkea

Nyt on kyllä maailmankirjat sekaisin, kun en ole saanut blogiakaan päivitettyä kunnolla moneen viikkoon. Hyi minua. Jotenkin tämä pimeys vain masentaa niin paljon ja sen lisäksi koulujututkin kasaantuvat. Kiirakin on joutunut viime aikoina tyytymään tylsiin peruslenkkeihin ja kotona torkkumiseen. Onneksi se on sellainen koira, että se ei hypi seinille, vaikka välillä elettäisiinkin vähän rauhallisemmin. 


Emme me ihan tyhjänpanttina ole kuitenkaan istuneet. Viime viikonloppuna olimme esimerkiksi eläinkoulutuskeskuksen käytännön päivillä kouluttamassa kestoa ja ketjuja. Lauantaina minulla oli mukana Esme pyörittämässä palloa ja sunnuntaina Kiira demoamassa ketjua. Molemmat tytöt olivat tosi reippaita. Jahka jaksan muokata videot ja katsoa kuvat läpi, kirjoitan päivistä kyllä blogipostauksen. 


Postauksen kuvat ovat eiliseltä koirapuistoilukerralta. Luukin lammikko oli jäässä, mutta se ei Kiiraa näyttänyt haittaavaan. Hetken se juoksi kavereiden kanssa pallon perässä ja sitten se meni jäihin makaamaan viilentääkseen itsensä. Yritin jopa hieman vahtia, että koira ei menisi paleltumaan jäiseen veteen, mutta Kiira taisi nauraa hössötykselleni. Pitäisihän minun tietää, että ei tuo koira ihan helposti palele.


Miten teillä lukijoilla on syksy mennyt? Itse olen yleensä aina tällainen tämän pimeimmän vuodenajan läpi. En oikein saa mitään aikaiseksi. Mielestäni olisi aivan mahtavaa jos voisi mennä talviunille ja herätä vasta keväällä. No, jouluna voisi herätä hetkeksi, mutta muuten sikeä uni kuulostaa minusta parhaalta tavalta viettää talvi.

5 kommenttia:

 1. Samaa raukeutta täälläkin ilmassa. On niin harmaata ja synkkää, ei oikein mitään huvittaisi tehdä. Voisin yhtyä talviuni -ajatukseen!

  Tuo viimeinen kuva on jotenkin todella hellyyttävä! Todella kivasti liike pysähtynyt ja Kiiran kuvajainenkin niin kauniisti veden pinnasta heijastelee.

  VastaaPoista
 2. Täällä horrostetaan myös, blogista se ei ehkä näy, koska postauksia oon ajottanut marraskuulle niin paljon jopa kesältä :D mutta todellisuudessa mitään ei saa aikaiseksi. Positiivista se, että Tuikku muuttaa taas sisälle marraskuun lopulla ja toivonmukaan rapakelitkin loppuvat.

  Tosi kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Olis ihanaa jos pääsis joskus viikolla valosaan aikaan lenkille.:(

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, ettei joku muukaan saa mitään aikaan. Tuntuu, et kaikkien tuttujen treenikausi on parhaimillaan, ja mitä me tehdään: ei mitään.

  VastaaPoista
 5. Minä olen näköjään ihan koomassa. Myöhäinen kiitos kaikille kuitenkin vastauksista. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.