19. lokakuuta 2013

Syysiltoja ja onnenhihnoja


Tässä yhtenä päivänä oli ihan tosi kaunis ilta Luukissa. Auringonlasku ja maasta nouseva sumu tekivät illasta melkein taianomaisen. Yleensähän syysillat ovat märkiä, kylmiä ja pimeitä. Sattumalta sain kuitenkin kameralla ikuistettua sen yhden harvinaisen oikeasti kauniin syksyisen iltahetken. No, tuon illan jälkeen kaikki muut illat ovatkin sitten olleet synkkiä ja hyisiä, joten syysilloista on nautittu pääasiassa sisältä käsin.

Nyt pari iltaa meillä on ollut iltaa viettämässä kaveri koirineen. Kiira on ollut hieman yli-innokas häärääjä, mutta olen tosi tyytyväinen siitä, että se hyväksyy muut koirat omaan kotiinsa. Kiira kuitenkin koskiskelee tyttökoiria koko ajan, mikä ehkä selittyy sillä, että taloudessa Neiralla on juoksut. Muuta syytä en tuolle hormoonihyrrälle keksi, sillä Kiiran omista juoksuista on jo hyvä tovi.


Onneksi tänään kuitenkin kävimme mätsäreissä väsymässä sen verran, että vaikka saimmekin seuraa illaksi, ei Kiira enää jaksanut kiusata pienempiään. Kiira käyttäytyi mätsäripaikalla kuin pomppiva huonokäytöksinen apina - aloittamalla mätsäripäivänsä muun muassa kakkaamalla keskelle eläinkaupan lattiaa - mutta menestyi kehessä kuitenkin päätyen sinisten neljänneksi.

Samalla pääsimme myös kokeilemaan Kiiran uutta hienoa lahjaksi saatua näyttelyhihnaa. Se on Jennin omin käsin tekemä. Eikö olekin muuten hieno? Siinä on ihan Kiiran värit. Tänään sijoitumme nauhakehässä tämän hihnan voimalla ja huomenna olisi toiset mätsärit edessä. Saas nähdä vieläkö uuden hihnan tuottamaa onnea riittäisi huomiselle.  

7 kommenttia:

 1. Onnea Kiira! Hyvä että hihna toimii "onnenkoruna".:) Kiva myös kuulla, että värit on sopivat, tuota tehdessä mietinkin mitkä värit sopisivat Kiiralle, halusin laittaa lämpimiä sävyjä ja harmaakin tuli mieleen.:)

  VastaaPoista
 2. Onnea mätsärimenestyksestä! :) Hihnakin näyttää siltä, että siinä tosiaan on koiran värit ihan täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 3. Olen oikeasti tosi kiitollinen Jennille tästä hihnasta. Se on hieno. ^_^

  VastaaPoista
 4. Teidän pitää selvästi tulla testaamaan teidän onnenhihnaa tänne turkkuseen ens viikonloppuna ;)

  VastaaPoista
 5. Tunnelmallisia syyskuvia, ja on muuten hieno hihna! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.