31. lokakuuta 2013

Ryhmäkuvien todellisuus


Kokoelma kaverikuvia aiemmin syksyltä. Meillä kaverikuvien salaisuus on oikeastaan aina makkara. Mikäs teidän on? Yhteenkään kuvaan ei saatu kerralla kaikkia seitsemää koiraa mutta muita erilaisia kokonaisuuksia saatiin kyllä aikaan.  Alla on kuva siitä kuinka lähelle pääsimme koko porukan saamista kasaan ennen kuin pakka hajosi. 

4 kommenttia:

 1. Kaverikuvien vaikeus on kyllä tuttu juttu. Ihan vain kolmenkin koiran kanssa se tuntuu olevan vaikeaa. :D Seitsemän olisi jo paha! Tämänkin kuvan takana on tällainen todellisuus ja tunnin venkslaus. :D Toki asiaa olisi helpottanut, jos kaksi muutakin koiraa olisi koulutettu odottamaan vapautuskäskyä, mutta niitähän ei tietenkään ollut. Ja kyllä se kolmaskin liukeni paikalta siinä vaiheessa käskyn alta, kun kaveri roikkui hampaillaan niskassa. :D Kiinteä 85mm objektiivikaan ei ainakaan helpottanut, kun yleensä kaksi koiraa ehti liueta paikalta jo siinä vaiheessa, kun itse olin kipittänyt tarpeeksi kauas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähänkös hyvä giffi. :D Ryhmäkuvien kanssa avustaja on melkolailla välttämättömyys. Etenkin kyykkyyn meneminen on nimittäin melko paha houkutin koiralle kuin koiralle.

   Poista
 2. just saadaan kolme koiraa pysymään vierekkäin, vaikkakin vaan hetkeksi :D ainoastaan yks osaa/malttaa oikeesti pysyy paikoillaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikkakäskyn opettamisesta on tosiaan hyötyä. :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.