4. lokakuuta 2013

Kiharan viikon päätös


Otsikon viikolla viittaan tässä tapauksessa vanhempieni ulkomaanreissuun ja minun kiharoiden täyttämään oleskeluuni vanhempien kämpillä. Viikko on kulunut toi nopeasti. Tänään vanhempani palasivat kotiin ja minä muutin Kiiran kanssa takaisin omaan opiskelijamörskääni. Minä ja Kiira olemme kaikesta hauskanpidosta ihan rättiväsyneitä, joten sinänsä on kiva olla kotona, mutta tämä tarkoittaa... heihei takapihalle.

Aivan kuten arvelinkin meno tosiaan rauhoittui jossain määrin parissa päivässä. Erica ja Tiina viettivät täällä koiriensa kanssa paljon aikaa - eikä lauma silti joutunut mihinkään kahnaukseen keskenään. Prinssi ja Sambakin hyväksyivät kivasti vieraat koirat kotiinsa. Itse asiassa jopa Samsam, joka ei yleensä pidä vieraista koirista, innostui kiharakarvaisista tyttökavereista todella. 

Loltsi, Samba, Laika ja Prinssi


Muuten päivät ovat kuluneet pääasiassa lenkkeillen ja leikkien. Näin monen koiran kanssa hihnalenkit ovat yhtä tuskaa, joten väistämättä lenkkeihin ovat kuuluneet koirapuistot. Niiden ongelma on puolestaan se, että Samba päätti aloittaa juoksunsa aivan niin kuin viimeksikin, kun se sattui olemaan minulla hoidossa. Jonkinlaisella varhaisaamujen pallorallisysteemillä olemme kuitenkin saaneet koirat väsytettyä.

4 kommenttia:

 1. ihana lauma :) Itsellä oli juuri kaverin koira hoidossa, ja kolmen koiran kanssa lenkkeily tuntui muka paljon vaikemmalta kuin kahden koiran :D eli viiden koiran kanssa olisi sitten vielä vaikeempaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hihnalenkit eivät tulleet kuuloonkaan. Vapaana metsäsä ja puitoissa oli ainoa vaihtoehto. :D Mutta kyllä tällaisen rupeaman jälkeen on ihan tyytyväinen että itse omitaa loppujen lopuksi vain yhden koiran. :D

   Poista
 2. Takapiha olis kyl niin luksusta! Varsinki nyt kun on jalka kipeenä ja yhtä tuskaa kävellä.:(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.