1. syyskuuta 2013

Syksy alkaa rallikisoilla

Uskomatonta, että kesä tosiaan on nyt virallisesti jäänyt taakse. Tuntuu, että siitä on vasta ihan hetki, kun odotin innolla lumien sulamista. Mihin se kesä katosi? Enhän minä ehtinyt tehdä puoliakaan siitä mitä minun piti tehdä kesällä. Minun piti opettaa Kiiralle vaikka mitä ja osallistua vaikka mihin - mutta kesä on aina liian lyhyt. Toisaalta taas odotan tältä syksyltä todella paljon. Olen todella innoissani opiskelusta ja kouluttamisesta tällä hetkellä.

Syksy alkoi tänään Kiiralla rally-tokokisojen merkeissä. Erica lainasi Kiiraa tänään Hankoon tuplakisoihin, missä he kävivät korkkaamassa voittajaluokan, mutta ihan putkeen eivät suoritukset täänään menneet. Ensimmäisestä radalta tuli hylätty ja toiselta radalta keskeytetty. No, lisää treeniä, ja sitten taas uusi yritys. Jää tosin nähtäväksi kokeileeko Kiira rally-tokon voittajaluokkaa uudestaan tänä vuonna vain jätämmekö rally-tokon ensi vuodelle. Toistaiseksi ei ainakaan ole mitään kisoja tiedossa. 

6 kommenttia:

 1. Minäkään en ehtinyt tehdä kaikkea, mitä oli tarkoitus tehdä kesän aikana! :( Plääh. Miksi kesä on niin lyhyt?

  VastaaPoista
 2. Kesä on mennyt kyllä nopsaa, mulla sörssiintyi suunnitelmat ihan täysin, mutta toisaalta kun alkaa miettimään tarkemmin niin onhan sitä kerennyt vaikka mitä tekemään kesän aikana.:) Ei ehkä niin paljoa mitä oli suunnitellut, mutta melko paljon kuitenkin.:) Mä yleensä kyllä saan syksyisin enemmän aikaan, jotenkin sitä vaan saa enemmän aikaan kun on ns kiireetön aikataulu. Talvea odotan jo innolla, silloin on niin ihanan rauhallista ja kaunista kun maa on lumessa ja voi vaan olla.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi. Lunta. Syksyn viileät säät ja ihanat värit ovat kyllä tervetulleita - mutta talvesta en välitä. :P

   Poista
 3. Haastoin sinut!
  http://suklaatarinoita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. http://paimenlauma.blogspot.fi/2013/09/haasteet.html Teidät on haastettu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.