22. syyskuuta 2013

Punaisten ensimmäinen

Kiira kävi tänään mätsäreissä Erican kanssa pärjäämässä todella hienosti. Lukekaa Erican versio. Itse vietin päiväni David ja Tuulia Applebyn seminaarissa - josta varmasti kirjoitan myöemmin. Nyt kuitenkin haluan hehkuttaa sitä miten hyvin minun ujo esiintyjäni pärjäsi mätsäreissä. Ilmeisesti tyttö oli ollut todella raipas Helsingin keskustan hälinässä eikä ollut välittänyt tuomaristakaan mitään.

Kerrankin meille tuli siis voitto kotiin. Kiira oli siis tänään PUN1 ShowHaun Match Showssa. BIS -kehässä tuomarit eivät sijoittaneet ketään muuta kuin ensimmäiset, joten siellä Kiira ei sitten sijoittunut, mutta olen kyllä tosi tyytyväinen tähänkin tulokseen. Neira ja Vienakin sijoittuivat molemamt isoissa aikuisissa. Palkinnot olivat ihan okei, mutta ruusukkeet kyllä kamalimmat ikinä. 

3 kommenttia:

 1. Onnea!:)

  PS... ruusukkeet ovat nätit. Ei tarvi aina olla perinteisiä, noiki on varmaan joku näpertänyt omin pikku kätösin.;)

  VastaaPoista
 2. Minäkin kehaisen ruusukkeita! Ne on tosi somat :)

  VastaaPoista
 3. Okei, okei, uskotaan. Ihan somat ovat. :D Sinänsä minusta on kyllä kiva, että mieluummin panostetaan palkintoihin kuin ruusukkeisiin. Acana on oikeasti hyvää ja kallista ruokaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.