28. syyskuuta 2013

200 koirajuttua

Taas juhlitaan yhtä saavutusta. Tämä on nimittäin blogin 200 merkintä. Olen ihan hämmentynyt miten innoissani olen tästä bloggaamisesta. Vastustin sitä pitkään, mutta nyt olen ihan koukussa. Eihän siitä ole kuin ihan hetki, kun juhlistin blogin ensimmäistä virstanpylvästä 100 postauksen tullessa täyteen, ja nyt on postausmäärät tuplattu. 

Kaikille nykyisille lukijoille ihan hirveästi kiitos mielenkiinnosta ja aktiivisesta kommentoinnista. Pyrin edelleen vastaamaan kaikille, mutta aina en ole onnistunut, joten kamalasti anteeksi niille, jotka ovat joutuneet juuri tämän hetkellisen laiskuuteni uhriksi. Eniten kommentteja saavat yleensä nk. kysymyspostaukset eli ne postaukset jossa pohdin jotakin koiramaailman ilmiöitä, höpötän jotain mielipiteitä ja toivon herättäväni aiheesta keskustelua. Olen tästä tosi iloinen. Postauksien tarkoitus ei ole antaa mitään oikeita vastauksia vaan nimenomaan toimia keskustelunaloittajina. Usein kirjoitan pohdintojani julki vaikka en vielä kauheasti olisi perehtynyt aiheeseen. Teidän lukijoiden kommenteilla on toisin sanoen paljon väliä.

Tällä hetkellä en keksi mitään toivepostauskyselyn aiheita, sillä inspiraatio on hieman kadoksissa, mutta ehdotelkaa te jotain postausideoita. Etenkin jos teillä on mielessä jokin koiramaailman ilmiö, josta olisi hauska lähteä keskustelemaan, mutta josta en ole vielä kirjoittanut pohdintojani. Tai edes jotain postaustyyppejä joita haluaisitte enemmän blogiin. Mistä te haluaisittel lukea? Pitäisikö olla enemmän juttua kiharoista, lainakoirista, ruokinnasta, treeneistä...?


Kuulumisista voisin sen verran kertoa, että vanhempani lähtivät eilen ulkomaille lomalle, joten minä ja Kiira olemme jälleen vahtimassa Prinssiä ja Sambaa. Loma-ajan minä vietänkin pääasiassa jälleen täällä ison takapihan äärellä. Kiira niin nauttii kun saa olla ulkona viileässä. Myös kämppiksen Neira ja Viena ovat toistaiseksi olleet täällä seuranamme.

Ei muuten ole taaskaan mitenkään helppoa tämän koiramäärän, joka melkein on samaa laumaa, mutta ei sitten ihan kuitenkaan, sulauttaminen yhteen. Ensimmäinen yö oli yhtä tuskaa kun kaikki viisi koiraa halusivat sänkyyn. Ihan helppoa ei tästä viikosta tule, mutta muistelisin, että parissa päivässä tilanne rauhoittui ainakin viimeksi. Kiira tottuu uuteen paikkaan ja kiharat tottuvat siihen, että täällä on kaverikoiria kylässä, joiden kanssa joutuu jakamaan asioita. Jos joku haluaa lukea samanlaisista kommelluksista lisää, suosittelen palaamaan viime talven hoitopäiväkirjaan. Kiharavahtina I, II, III, IV ja V.

7 kommenttia:

 1. Suht uutena lukijana en tiedä ootko jo teuttanut moisen, mutta heitän idean ilmoille. Jos tekisit postauksen jossa kerrot miten teillä koirat syö ja samaan syssyyn ruokapohdintaa yleisesti, mitä mieltä oott esim. Barffauksesta ja raakaruokinnasta? :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Blogissa oli joskus aikanaan enemmän juttua ruokinnasta, mutta nyt se on jäänyt taka-alalle. Voisin palautella ruokintajuttuja blogiin vaikka tosiaan ihan kertomalla mitä meillä nykyään syödään. Pidän mielessä.

   Poista
 3. Kirjottele jatkossakin mielipidepostauksia ja juurikin niitä pohdintapostauksia, aiheella ei niin väliä :D Olisi myös kiva saada treeneistä videoita ja en nyt muista harrastitteko rallya tai vetoa, mutta erityisesti niistä tykkäisin lukea :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rallya harrastellaan. Vetoa ollaan kokeiltu joskus. Olen vain tosi laiska videoimaan mitään mutta pidän mielessä. Et ole ensimmäinen joka on sanonut, että treenivideoita voisi olla enemmän. :D

   Poista
 4. Voisit tehdä mielipidepostauksen koirarotujen stereotypioista ja mistä ne ovat alkunsa saaneet, ellet ole tästä jo kirjoittanut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.