28. elokuuta 2013

Sinisen nauhan tyttö

Tänään käytiin taas mätsäreissä hakemassa jälleen yksi sininen nauha. Se olikin sitten kahdestoista sininen nauha putkeen. Onneksi tänään meillä kävi kuitenkin tuuria, ja sijoituimme nauhakehissä neljännelle paikalle, joten ihan turha reissu ei ollut. SIN4 palkintona oli vaaleanpunainen ruusuke ja tummansininen hihna. Hihna onkin hyvä palkinto Kiiralle - jolla on tapana rikkoa tasaseen tahtiin hihnansa.

Kiiran käytös oli oikein hyvää. Vuosi sitten Kiira näytti ensimmäiselle mätsärituomarille hampaita ja tänään häntä heilui ilosta. Vastaehdollistaminen on kyllä niin tehokasta. Pitkäähän Kiiraz jo on osannut käyttäytyä kehässä, mutta joka kerta olen yhtä iloinen, kun näen miten työ on tuottanut tulosta. Eikä kyse siis ole ruusukkeista vaan siitä, että näen, että koiraa ei enää pelota. Mikä voisi olla parempi palkinto?


Näyttelyitä on tiedossa lisää syksyllä. Heh. Koska tässä näin kävi? Ei minulle pitänyt tulla näyttelykoiraa, ja silti olen käynyt kahdeksassa näyttelyssä tänä vuonna. Vaikka lupailin jo Kiiralle näyttelytaukoa loppuvuodeksi, en kuitenkaan ole malttanut olla ilmoittamatta sitä Vantaalle, koska se on ihan tässä takapihalla. Ja kun kerran ollaan menossa Vantaalle niin miksi ei sitten suosiolla Porvooseenkin. Ensi kuussa on siis kahdet näyttelyt. Mutta sitten on kyllä taukoa. Paitsi että Jyväskylä KV ja Lahti KV houkuttelisivat... 

6 kommenttia:

  1. Onko sulla kumpana päivänä Vantaa ja Porvoo? :)vastaus blogii kiitos :))

    VastaaPoista
  2. Tottakai ainakin Lahteen harjoittelemaan hallia, ennen messaria :D Me ollaan menossa Hupin kanssa Vantaa, Hämeenlinna /Tuulos ja Lahti. Jyväskylää vielä mietin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.