23. elokuuta 2013

Akut laturissa

Meillä on akut laturissa... eli olemme mökillä. Tämä on ehkä vuoden parasta aikaa olla täällä mökillä. Ilma on lämmin, mutta ei liian kuuma. Metsät ovat tällä hetkellä pullollaan marjoja, ja koska hyttysiä ei enää juuri ole, viitsii siellä kävelläkin. Lillukka- ja mustikka-aika on oikeastaan jo takanapäin, mutta nyt on maasto punaisenaan puolukoita. En minä jaksanut puolukkaan lähteä mitenkään erityisesti, mutta keräsin matkan varrelta seuraavaan kasvismössöön muutaman kourallisen marjoja. Mukaan lähti myös mustikanvarpuja Esmelle.

Emme me täällä mökillä ole tehneet oikeastaan mitään muuta kuin maanneet laiturilla, juoneet siideriä ja syöneet grilliruokia. Koirat ovat riehuneet itsensä läkähdyksiin, uineet sitten itsensä viileiksi ja kellahtaneet sitten sammaleelle torkkumaan Koirien mielestä ei ole mitään niin ihanaa kuin mökkeily. Joka tapauksessa minulla ja Kiiralla on ollut tällainen loppukesäkooma, eikä minulla oikeastaan mitään asiaa ole, halusin vain antaa itsestäni hieman elonmerkkejä. Tänään lähetään tulemaan täältä kotiin, sillä viikonloppuna on taas muunlaista ohjelmaa.

5 kommenttia:

 1. Tykkään todella paljon blogistasi! Miten olet saanut nuo sivulinkit noin , että kun hiiren vie niiden päälle niin tekstin alapuolelle tulee jatko teksti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tsekkaa erilaisia välilehtiä täältä: http://www.bloggertrix.com/search/label/Menu%20bar?&max-results=10

   Poista
 2. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.