5. heinäkuuta 2013

Kiira 2 vuotta

Kiira täyttää tänään kaksi vuotta. Voi hurja! Kauheasti onnea kaikille Hard Candy's B-pennuille! En tajua miten se aika voi kulua näin nopeasti. Vasta ihan eilenhän minä ytimiäni myöten hermostuneena ja pää täynnä unelmia toin tuon ujon vaalean paimenpennun kotiin. Ensimmäisen ikioman koirani. Ensimmäisen tulevan harrastuskaverini. Ensimmäisen oman pikkusuteni. Olin niin onnellinen.

Ja voi perhana miten vaikea pentu Kiira sitten olikaan. Muistan heti ensimmäisinä päivinä Kiiran murisseen vastaan tulevalle ihmiselle. Se tunsi olonsa uhatuksi, ei luottanut minuun lainkaan ja oli täysin valmis puolustamaan itseään. Silloin muistan katsoneeni Kiiraa epäluuloisena ja Kiira taisi katsoa minua samalla tavalla takaisin. Taisimme molemmat miettiä mitä tästä oikein tulee...

Viikkojen kuluessa muistan monta kertaa miettineeni epätoivoisena, että kasvaakohan siitä koskaan yhteiskuntakelpoista aikuista koiraa, jonka kanssa voisi kokeilla erilaisia harrastuksia. Kiira oli niin raivostuttavan luoksepäästämätön epäluuloinen ärrinpurrinpentu. Tuskin maltoin odottaa että se kasvaisi parivuotiaaksi. Nyt tuosta pikkusudesta on kuin onkin kaikkien epätoivon hetkien läpi kasvanut peruskoulutettu aikuinen harrastuskoira. Se on kaikkea sitä mistä unelmoin tuodessani sen kotiin. En muuttaisi siitä mitään. Se on elämäni koira. Hyvää syntymäpäivää, Kiira!

8 kommenttia:

 1. Onnea Kiiralle! :) Oma koirani täyttää elokuussa vasta vuoden.

  VastaaPoista
 2. OOOO TURKKI! Vautsi! Onnea Kiira! <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää syntymäpäivää rakas Kiira! Ja todella muistan nuo epätoivon ajat. En uskaltanut viedä sitä ulos ruuhkaaikana, kun pelkäsin, että pilaan sen. <3

  VastaaPoista
 4. Onnea aikuiselle naiselle vielä tätäkin kautta. Nauroin muuten ääneen, kun kerroit noista molemminpuolisista epäilevistä katseista. Voin NIIN HYVIN kuvitella, miten ootte mulkoilleet toisianne. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. :D Vähän sellanen Pikachuhan toi Kiira on.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.