28. heinäkuuta 2013

Blogi 1 vuotta

Tänään on kulunut tasan vuosi siitä kun perustin tämän blogin ja kirjoitin ensimmäisen postauksen. Kuluneen vuoden aikana blogi on löytänyt suuntansa. Täällä seurataan minun, Kiiran ja kiharoiden toilailuja koiramaailman uutukaisina. Erilaisia kirjoituksia koiramaailmasta. Mukaan on tarttunut enemmän lukijoita kuin olisin koskaan voinut uskoakaan. Kiitos kaikille kiinnostuksesta. 

Blogin syntymäpäivän kunniaksi laitoin tuohon sivupalkkiin äänestyksen toivepostauksesta. Mikäli mieleen tulee vielä jokin hauska aihe, saa sitä mielellään ehdottaa kommenteissa. Olen kiitollinen kaikista ideoista. Mistä lukijat haluavat lukea? Blogin suosituimmista postauksista on lista sivupalkissa, mutta ajattelin tähän listata vielä viime vuoden suosikkeja, jotka jo nyt ovat kasvaneen kävijämäärän takia vajonneet arkistojen syövereihin. 


4 kommenttia:

  1. Tämä blogi on todella mukavaa luettavaa eli onnea 1-vuotiaalle täältäkin =)
    Ja tuo onko koiran kanssa pakko harrastaa on monesti omassakin mielessä pyörinyt aihe. Mielenkiinnolla odotan, jos päädyt siitä kirjustelemaan =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.