24. heinäkuuta 2013

Belgitytöt


Tällä viikolla ollaan alettu näkemään kavereita. Kiira on ollut oireettomana sen verran pitkään. Juoksujen takia on tosin pitänyt valita ainoastaan tyttöseuraa ja yrittää löytää mahdollisimman rauhallisia juoksutuspaikkoja. Mukana on hengannut Ruki, Rem ja Rena sekä tietenkin Viena ja Neira eli kaikki kaupungin belginartut. Kiira on vaikuttanut melko väsyneeltä ja vähä kärttyisältä, mutta koiraseura on näyttänyt maistuvan sille. Pitkästä aikaa on päässyt kunnolla juoksemaan. 

Eilen uskaltauduimme Luukkiin juoksemaan pallon perässä ja sen jälkeen yhteen monttuun uimaan. Kiiralla on huono tapa omia kaikki kepit, mutta tappeluilta vältyttiin kuitenkin, kunhan vain muistin silmä kovana tarkkailla Kiiran tekemisiä. Tämä tyttöporukka ei myöskään kauheasti leiki keskenään. Omanarvonsa tuntevia belgityttöjä. Kaikki puuhaavat pääasiassa omiaan tai ainoastaan juoksevat yhdessä pallon perässä. 

Tänään kävimme puolestamme mätsärissä hakemassa sinisen nauhan. Kiira esiintyi oikein mallikkaasti, eikä väistänyt tuomaria, joka ei tällä kertaa edes yrittänyt katsoa hampaita. Muuten paikanpäällä Kiira oli hieman kärttyinen. Rähähti muun muassa ohi juoksevalle lapselle ja mörisi hieman ympärillä oleville koirille. Ei onneksi kuitenkaan niin paha kuin viimeksi mätsärissä juuri ennen juoksuja. Silloin se oli aivan järkyttävän kärttyinen.

Minun oli ihan pakko kaivaa blogista tekstejä Kiiran viime juoksujen ajalta. Olen silloinkin valitellut koiran kärttyisyydestä, vieraalle pöhimisen lisääntymisestä, mutta ajattelin sen johtuvan enemmän tekemisen puutteesta kuin juoksuista. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että Kiira on ollut koko juoksujen ajan ihan mahdoton, vaikka tekemistä on kyllä ollut ihan kiitettävästi. Onneksi juoksut ovat jo ihan loppusuoralla. Varmaan kannattaa silti lisätä vahvistetiheyttä ihmiskontakteihin, ja palata muutenkin treenissä taaksepäin, jotta nyt ei ainakaan pahemmaksi enää menisi. Saas nähdä toisuuko tämä kaava vielä seuraavissakin juoksuissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.