15. kesäkuuta 2013

Pentuja, pentuja, pentuja....

Kaikkialla on pentuja. Äääh. Noita ihania pörröisiä karvapalloja, joiden naskalit uppoavat kaikkeen ja joiden turkki tuoksuu vauvalta. Pentukuume nostaa väkisinkin päätään vaikka vielä ihan äsken olin kurkkuani myöten täynnä pentuja. Kaikilla on nyt vain omat belgivauvat. Kaikkialla on pieniä tulisilmäisiä lupaavia belgianpaimenkoiravauvoja. 

Maanantaina kävimme tapaamassa Erican kanssa Frigiä ja Hadesta sekä Riesaa ja Rioa. Silloin ihania belgilapsia oli jo kaksin kerroin. Reippaita poikia. Kiira tosin ei ollut niistä lainkaan kiinnostunut vaan keskittyi pääasiassa hurmaamaan Frigiä kaikilla keksimillään tavoilla. Oli ilmeisesti Kiirasta aivan ihana mies. 


Eilen tapasimme puolestaan isossa belgiporukassa Sinisteriä, Deimosia ja Zeusta sekä Rukia ja kahta Mind Breakers pentua. Kymmenenviikkoiset mustat seurasivat isompien menoa uteliaina. Ja olivat muuten ihan järkyttävän suloisia. Kiira ei tosin pentuja taaskaan huomannut vaan keskittyi elämänsä mieheen Deimokseen. 

Kiiralla on rasittava tapa juosta Deimoksen perässä haukkumassa. Sen haukku on vielä sellaista kimeää ja komentavaa. Huomaa mut! Huomaa mut! Tapaa ei ole esiintynyt kuin ihan muutaman harvan toisen koiran kanssa joten en ole puuttunut siihen. Mielessä on toki käynyt, että kun en siihen puutu, kohta Kiira varmaan keksii tuon typerän leikkien kaikkien kanssa, mutta... katsotaan.

6 kommenttia:

 1. Pennut on kyllä aivan ihania! Ainakin silloin, kun ne eivät ole omia eli saa vain nauttia niiden söpöydestä eikä esimerkiksi kakkapissarallista :D

  VastaaPoista
 2. Sinister sanoisi: Pennut on kuvottavia, jos ne asuu meillä. Muuten ne on ihan siistejä ;)

  Deimoksellakin taisi olla aika Kiirastuliset(höhöh hauskaa) ajatukset tänään MH:ssa kun sun perään olis menny tauollakin nenä pitkänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiirastuliset. :DDDD Varmaan Deimos, joo, yhdistää mut jo Kiiraan.

   Poista
 3. Voi että, ihania belgivauvoja! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.