9. kesäkuuta 2013

Koulari ja varaserti

Meillä on ollut vauhdikas viikonloppu. Siihen on kuulunut kokeita ja näyttelyitä. Pitkästä aikaa. Tuntuu siltä kuin emme olisi aikoihin tehneet mitään vaikka emme me menneet koiratapahtumista tauolle kuin muutamaksi viikoksi Kiiran juoksujen takia. Loppukuuksi ei ole tiedossa kovinkaan paljon tekemistä mökkeilyn lisäksi, mutta toivottavasti elämämme taas aktivoituu myöhemmin kesällä.

Se mikä alunperin alkoi Erican ja Kiiran rallykokeiluna, tuotti lauantaina meille ensimmäisen koulutustunnuksen. Eilen Kiira sai Nummen rally-tokokisoista 99/100 pistettä ja sijoittui kolmanneksi. Kotiin tulikin iloinen koira, onnellinen kämppis, palkinnoksi kattila ja diplomi koularista. Hard Candy's Blue Heaven on nyt RTK1. Onnea Erica ja Kiira! Kiira nouseekin nyt sitten avoimeen luokkaan ja ilmeisesti Erica on päättänyt korkata sen jo ensi viikolla. Saas nähdä miten heillä menee. Mielelläni minä Kiiraa kuitenkin kämppikselleni lainaan.

Itse viihdyn paremmin treenikentällä kuin kisakentällä. Kuitenkin Kiiran pärjääminen rally-tokossa on taas herättänyt oman tokointoni. Eiköhän nyt ole aika myös minun lähteä kisakentille kokeilemaan onneani. Ilmoitinkin Kiiran juuri möllitokoon ensi torstaille ja harkitsin virallisten kisojen korkkaamisen heinäkuun alussa. Ennen ilmoittautumista pitää vain kesän muut suunnitelmat saada järjestettyä.


Sunnuntaina Kiiran viikonloppu jatkoi koiranäyttelyllä Salossa. Tyttö päättikin ukkossään kunniaksi repäistä mahtavasti tulokseksi ERI1, SA, PN3 ja VASERT. Kiirahan pelkää ukkosta, ei hysteerisesti, mutta se selvästi stressaa jyrinää, joten en odottanut sen kehäkäytökseltä paljoakaan. Täristyään hetken Kiira kuitenkin reipastui. Kehässä se vähän olisi halunnut minun luokseni, mutta muuten käytös oli poikkeuksellisen hyvää. Olen niin ylpeä siitä. Tuomarina toimi Fiona Clarke Irlannista. Ei ollut tuomarilla paljoakaan sanottavaa. 

"Beautiful head and mask. Beautiful mover. Excellent mover." ERI1 SA PN3 VASERT

23 kommenttia:

 1. Lyhyin näkemäni arvostelu hetkeen, mutta ehkä täti oli vaan häkeltynyt Kiiran kauneudesta ;) Onnittelut molemmista tuloksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin olin vähän O_o kun sain arvostelun käsiini. Tosi kattava ja silleen... :D

   Poista
 2. Onnittelut! Teillä olikin sitten vauhtiviikonloppu, mutta aika tuottoisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Erica tässä enemmänkin ahkera on ollut. Näyttelyt ja ralleilu on sen heiniä.

   Poista
 3. Anteeks nyt repesin tolle arvostelulle huolella :DD Ehkä se oli niin häkeltynyt suomen korkeasta tasosta että jäi sanattomaksi :D
  Ihana kuva Kiirasta, toi sininen sopii sille niin hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vuosikunnan lyhyin arvostelu. Kolme lausetta. :D

   Poista
 4. Onnea! :) Kiva, kun kämppiskin aktivoi koiraa! :D

  VastaaPoista
 5. Onnea Kiiralle menestymisestä! (:

  VastaaPoista
 6. Vetää melko hiljaseksi toi arvostelu. :D "Tästä maksoin muutaman kympin."

  VastaaPoista
 7. Hauska arvostelu, todellista vastinetta rahoille :D Onnea menestyksestä monella saralla!

  VastaaPoista
 8. Uusi lukija ilmoittautuu ja onnittelut menestyksestä! :)

  VastaaPoista
 9. Olipa upea arvostelu :D Kyllä tuomari antaa rahalle vastinetta, nuo on tosi kalliita lauseita nähtävimmin :D Mutta onnittelut Kiiralle, hyvin tuntui menevän teillä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.