13. kesäkuuta 2013

Kiira valokuvamallina


Eilen otin Kiirasta valokuvia. Halusin ikuistaa kaikkialla tähän vuoden aikaan kukkivat lupiinit, joten suuntasin lähimpien sellaisten luokse mukanani ainoastaan Kiira. Olin aika varma että tästä tulisi kohtalaisen helppoa. Kiirasta on hauska ottaa valokuvia. Se on jo niin tottunut puuhaan, että pysyy paikallaan missä asennossa vain käsketään. Sitä voi kädellä ohjata siirtymään muutamia senttejä paikoillaan ja viittomalla sitä voi ohjata siirtymään reippaasti oikealle tai vasemmalle. Se on myös ihan vahingossa oppinut lausahduksia kuten "eikun peruuta""vähän tännepäin""noin hyvä seis" ja "katso nyt tänne"

No, ei mennyt kuvaaminen ihan niin kuin suunnitellut. Kuvaaminen on Kiirasta joko niin hauskaa, että sen ilme muuttuu aivan pöljäksi tai niin vakavaa, että se tuijottaa minua naama keskittyneenä. Ja, voi elämä, jos taskussa on nakkia. Sitten sillä on sellainen nakkihuuruinen katse kaikissa kuvissa. Myös jos se ei ensimmäisellä saa oikein, alkaa se käydä levottomaksi, syödä heinää, lipoa suupieliään ja luimistella korviaan, joten torua sitä ei ainakaan voi tai se näkyy kuvissa heti. 

Suunnitelmani ottaa hempeän kauniita pääkuvia Kiirasta lupiinien seassa ei toisin sanoen onnistunut lainkaan. Sain vain Kiiran jokaisen typerän ilmeen ikuistettua lupiinitaustalla. Tässä näette tulokset. Ei tullut kuvaussessiosta mitään tällä kertaa. Kertokaahan, lukijat, missä kuvassa Kiiran ilme on kaikkein typerin? Itse äänestän kolmatta kuvaa.

10 kommenttia:

 1. Kolmas tai viides ehdottmasti!! :D

  VastaaPoista
 2. Ei nää mun mielestä niin hölmöjä ole. Kävin kattomassa tuolta kiharagalleriasta ennen kun luin tän postauksen ja ajattelin että tuli just hyviä! Ehkä toi kolmas ja viides on vähän tommosia höpsöjä, mutta esim. eka ja toinen kuva on musta tosi onnistuneet!

  Enhän mä sillälailla tunne Kiiraa, ettäkö osaisin sanoo, onko sillä jotenkin epätavallinen ilme. Mutta tosta ekasta kuvasta jotenkin huokuu läpi toi katse. Se on just niin belgianpaimenkoira, ystävän katse. Lämmin ja ymmärtäväinen. Ja toi toinen kuva on tosi herkkä ja semmonen tyttömäinen.

  Voin hyvin kuvitella että jos Kiira ois ihminen tossa toisessa kuvassa niin se ois just tehny sellasen leffoista tutun glamour-hiustenheilautuksen. Noussut just -50 luvun Hollywoodissa jonkun tulipunasen vespan kyydistä ja ottaa kypärän pois ja heiluttaa blondeja kiharalla olevia hiuksia tuulessa hidastetusti ja sen jälkeen napattu tollanen oikein kaunis, naisellinen kuva.

  Ehkä vähän hölmö selitys, mutta musta nää on oikeesti tosi hauskoja ja hyviä kun rupee oikeesti kattomaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos. En mä näitä kuvia olisi mihinkään laittanut, jos en olisi niistä itsekin tykännyt. Ilmeet on enemmän tai vähemmän hassut, mutta toisaalta juuri nuo ilmeet minä haluan muistaa ja juuri nuo typerät ilmeet tekevät näistä kuvista persoonalliset. On niin Kiiraa itseään olla kieli pitkällä tai ihan liian vakavana. Mutta olisihan Kiira nyt vähän voinut posettaa mukana eikä näyttää kieltä. :D

   Poista
 3. Nää on just kivoja! Ihana Kiira ♥

  VastaaPoista
 4. Vitsit munkin on pitäny joku ikuisuus sitten käydä ottamassa lupiinikuvia mutta vielä ei oo keretty :D

  Kiiralta ei ainkaan ilmeitä puutu :D

  VastaaPoista
 5. Hahaa, ihania ilmeitä!

  Eka ja vika ovat parhaita, kaikista koomisimpia ovat neljäs ja viides kuva. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.