6. kesäkuuta 2013

Kiira piirrettynä

Voitin tässä keväällä koeruuvet blogin järjestämän kuvakisan. Tässä blogin postaus tuloksista. Palkinnoksi sain tämän upean piirrustuksen Kiirasta. Kuvassa Kiira onkin mielipuuhansa parissa eli keppijahdissa. Ihana. Etenkin tuo asento on mielestäni todella onnistunut. Ja nuo isot korvat. Ja tuo maski. Ja oikeastaan ihan kaikki. Tekijä on kyllä todella taitava kun on saanut ikuistettua tuon kiiramaisen ilmeenkin. 

Minulle tulee tästä kuvasta mieleen Hopeanuoli, ja jos joku vielä muistaa blogikirjoitukseni Unelmieni koira niin voi ehkä huomata, että tässä kuvassa Kiira tosiaan näyttää siltä hopeanuolisankarilta, jonka olen aina halunnut. Jos joku olisi näyttänyt tämän kuvan minulle ollessani kuusivuotias ja sanonut, että jonain päivänä omistan tämän koiran, olisin varmaan pyörtynyt onnesta. En oikein ota vieläkään uskoakseni että minulla on noin hyvännäköinen koira. 

Kiira loikkaa
© Roosa Toivanen

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.