13. toukokuuta 2013

Näyttelyviikonloppu

Viikonloppuna olemme Kiiran kanssa käyneet kahdessa näyttelyssä. Ensin lauantaina Helsingissä ja sitten Haminassa sunnuntaina. Molemmissa näyttelyissä Kiira oli todella huonolla tuulella, mikä on saanut minut epäilemään taas, että juoksut alkavat ihan kohta. Kehäkäytös on molempina päivinä kuitenkin ollut oikein reipas. Lauantaina oli vähän ongelmia ravaamisen kanssa ja sunnuntaina Kiira ujosteli hampaiden näyttämistä.

Lauantain näyttelyssä tuomarina oli Petr Rehanek, jonka mielestä Kiira oli väärän värinen ja liian karvaton, joten sille ropsahti EH2. Sunnuntaina tuomarina oli Jesper Andersson, joka antoi Kiiralle ERI1, koska Kiira oli luokkansa ainoa koira. SA jäi uupumaan oletettavasti Kiiran hieman haukahdeltua tuomarille tämän lähestyessä ja väistettyä hampaiden katsomista. 

Olen kuitenkin todella tyytyväinen Kiiran käytökseen ja siihen miten paljon se on edistynyt. Yhä edelleen tulee tietenkin silloin tällöin takapakkia, kuten nyt sunnuntaina tuo pieni väistäminen, mutta kun katsoo kokonaisuutta, Kiira on edistynyt aivan hurjan paljon. Väistettyään sunnuntainakin hieman hampaiden katsomista, se palautui säikähdyksestään nopeasti handlerin löysättyä hihnaa ja kannustettua namilla kohtaamaan tuomarin. 

"23 moth very nice head. Sissor bite. Ears well set. Eye dark. Neck musc & well set chest, deep & broad back. Straight tail. Well set movement, free elbows & feel, narrow hindquaters. Short coat." EH

"23 månader sandfärgad feminin tik. Lite blyg i tandvisning. Medellångt huvud. Utmejslad. Korrekt huvudlinje. Bra stop. Bra mask. Välformade mörka ögon. Lite långa öron, en aning brett ansatta. Bra hals. Tillräckligt bröstkorg för åldern. Bra benstomme. Tåar ut ngt fram. Ngt långa tassar. Brant överarm. Ngt brant suldra. Bra bakvinkel. Rör sig med tllräcklig steglängd, hastrång. Lösa armbågar." ERI

4 kommenttia:

  1. Kiira on niin magee!:) mun on hyvä silmäillä vaan belgejä kuolaillen, niitä kun en itse voi ottaa:D

    VastaaPoista
  2. ootko sä millä ohjelmalla tehnyt tän taustakuvan tähän blogiin? :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttilaatikkoa saa käyttää keskustelupalstana, yhteydenottolomakkeena ja yleisenä purkautumiskanavana.